Libnet.ro
UNICEF

17:30

Paradox pe litoral: turisti mai multi, incasari mai mici.

România Liberă România Liberă,
Paradox pe litoral: turisti mai multi, incasari mai mici.

Pare un paradox, dar discrepanta dintre numarul de turisti si incasarile slabute ale comerciantilor de pe litoral este usor de explicat: oamenii au avut bani sa ajunga la mare, dar sunt mult mai chibzuiti in ceea ce priveste cheltuielile. Exista insa si o latura optimista, bazata pe numarul mare de turisti din luna august. A fost o vara plina de evenimente, care a inceput bine, cu turisti in fiecare weekend. Cel putin jumatate din vara, la inceput, incasarile au fost mai mici, dar in august am . continuă pe România Liberă

Vrei mai multi bani? Afla de cate ori trebuie sa faci sex pe saptamana

Oamenii de stiinta au mai rezolvat un mister. Care este solutia pentru a avea mai multi bani? Raspunsul e pe cat de simplu, pe atat de placut. Fa mai mult sex! Si nu are nicio legatura cu practicarea celei mai.

Mai multi membri ai clanului CORDUNENILOR au fost trimisi in judecata la Iasi.

Opt persoane au fost trimise in judecata de procurorii DNA, pentru trafic de influenta, spalare de bani si ultraj. Printre cei trimis in fata magistrasilor se afla membrii clanului Corduneanu de la Iasi, se arata intr-un comunicat al DNA, remis Romania Libera. Gheorghe Clapon, unul dintre cei mai de temut interlopi ai Iasului, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, spalare de bani si ultraj. Tiberiu Francisc Cristodorescu este acuzat de trafic de influenta, iar Gheorghe Rusu .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )