Libnet.ro
UNICEF

10:00

Parc de 1 MILION de lei intr-un sat fara canalizare, asfalt si apa potabila

Antena3 Antena3,
Parc de 1 MILION de lei intr-un sat fara canalizare, asfalt si apa potabila

Satul Gara Berheci din judetul Galati va avea un parc de 1 milion de lei desi are doar 650 de locuitori, dar nu are apa potabila sau canalizare. Din 33 de km care il strabat, doar 5 km au fost asfaltati. continuă pe Antena3

Parc de 1 milion de lei intr-un sat din Galati cu 650 de locuitori, fara canalizare si apa potabila. Primarul: Se potriveste cu biserica si dispensarul

Primarul unei comune galatene a starnit nemultumirea localnicilor dupa ce a anuntat ca vrea sa construiasca un parc modern, in conditiile in care in sat nu exista canalizare si apa potabila. Satul Gara.

VIDEO Suntem in urma cu 300 de ani. Ce se intampla cand pensia vine pe card intr-un sat fara nici macar un bancomat

Romanii au cheltuit anul trecut 10 milioane de euro pe zi doar folosind carduri bancare. Tranzactiile tot mai numeroase arata ca tinerii evita sa mai scoata bani, ca sa scape de comisioane.

Sotia Capitanului legionarilor, deportata intr-un sat din Baragan. Elena Codreanu crestea gaini si vindea oua

Legiunea Arhanghelului Mihail sau miscarea legionara a fost o organizatie cu caracter mistic-religios si violent anticomunist, antisemit si antimasonic care a functionat in Romania din 1927. Sotia celui mai cunoscut legionar, Corneliu Zelea Codreanu a traiat fortat cativa ani intr-un sat de deportati din Baragan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )