Libnet.ro
UNICEF

00:08

Parc redeschis dupa ce a fost reabilitat cu fonduri europene.

România Liberă România Liberă,
Parc redeschis dupa ce a fost reabilitat cu fonduri europene.

Parcul Cetate din Deva a fost deschis sambata, de Ziua Copilului, dupa mai bine de un an in care zona a fost inchisa publicului pentru lucrari de reabilitare cu finantare europeana. Valoarea totala a lucrarilor se ridica la 5,47 milioane lei, din care 4,23 milioane lei reprezinta finantarea nerambursabila, iar diferenta este contributia locala, a declarat primarul municipiului Deva, Petru Marginean, citat de Agerpres. Potrivit aceleiasi surse, copacii seculari au fost pastrati, iar . continuă pe România Liberă

Romania a primit fonduri europene de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice

Romania a obtinut o finantare europeana de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice si o prognozare economica la nivel national. Anuntul a fost facut de.

APDRP: Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene, pentru dezvoltare rurala

Director adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa, spune ca in viitorul exercitiu financiar 2014-2020 Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri.

APDRP a lansat un sistem on-line de consiliere privind accesarea de fonduri europene

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) a lansat un sistem interactiv de consiliere on-line a potentialilor beneficiari si a beneficiarilor privind accesarea si derularea fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007 - 2013, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Bancherii vor sa se implice in procesul de autorizare al proiectelor cu fonduri europene

Bancile vor sa se implice in procesul de autorizare al accesarii fondurilor europene si au propus un cadru legislativ, Asociatia Romana a Bancilor ARB) avand un proiect initiat de cativa ani, care se discuta cu specialisti din Ministerul Finantelor si din Banca Nationala a Romaniei, a declarat presedintele ARB, Radu Ghetea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )