Libnet.ro
UNICEF

10:30

Parcul Central din Targu Jiu, inaltat de geniul lui Brancusi

Adevărul Adevărul,
Parcul Central din Targu Jiu, inaltat de geniul lui Brancusi

Parcul Central Constantin Brancusi din Targu-Jiu reprezinta una dintre principalele atractii ale resedintei judetului Gorj, pentru ca aici se gasesc cea mai mare parte a operelor de arta realizate de marele sculptor in orasul care este strabatut de raul Jiu: Masa Tacerii, Aleea Scaunelor si Poarta Sarutului. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata cea mai moderna gradinita din Targu Jiu

120 de copii din Targu Jiu vor avea sansa sa invete in cea mai moderna gradinita din municipiull Targu Jiu, care va fi data in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

Programul Zilelor Municipiului Targu Jiu. Ce surprize le-au fost pregatite targujienilor

Zilele Municipiului Targu Jiu se vor desfasura in perioada 20 - 26 mai. Manifestarile vor debuta luni, 20 mai, cand in centrul municipiului Targu Jiu se va desfasura o procesiune religioase dedicata Sfintilor imparati Constantin si Elena, protectorii spirituali ai oasului lui Bracusi.

Cinci adolescenti au distrus doua indicatoare si proiectoarele sediului Primariei Targu Jiu

Cinci adolescenti au dat dovada de un teribilism iesit din comun. Acesti au distrus, in noaptea trecuta, doua indicatoare rutiere aflate langa Primaria Targu Jiu si cinci proiectoare care luminau sediul municipalitatii.

Jandarmii asigura ordinea publica la meciul de fotbal CS Turnu Severin - CS Pandurii Targu Jiu

120 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mehedinti si Gruparii de Jandarmi Mobile ,,Fratii Buzesti Craiova vor fi angrenati in asigurarea ordinii si sigurantei publice cu prilejul disputarii meciului de fotbal dintre echipele CS Turnu Severin- CS Pandurii Targu Jiu.

Evaziune fiscala de peste 2.000.000 de euro

Un caz de evaziune fiscala de proportii a fost descoperit de comisarii Garzii Financiare Gorj la o firma din Targu Jiu. Valoarea prejudiciului depaseste suma de zece milioane de lei.

Sindicalistii lui Condescu vor picheta sediul CEO

Colegiul Director al Federatiei Nationale Mine Energie FNME) a hotarat pichetarea, pe termen nelimitat, incepandcu 20 mai, a sediilor Complexului Energetic Oltenia CEO) si Diviziei Miniere din Targu Jiu.

Istorie aruncata la gunoi. Palatul Burger din Targu Mures a ajuns o ruina

Istorie aruncata la cosul de gunoi, simboluri lasate in paragina, dezinteres total al proprietarilor si lipsa unei legislatii adecvate. Palatul Burger din Targu Mures, transformat de comunisti intr-un.

FOTO Parcul Central, oaza de liniste si relaxare. Zona de promenada de pe malul Borcei se intinde pe 8,5 hectare

La capitolul parcuri, calarasenii stau bine. in ultimii ani, municipalitatea a infiintat mai multe locuri de joaca si promenada. Orasul detine in prezent peste 20 de parcuri si parculete, dintre care amintim: parcul Florilor, Navodari, Sf. Gheorghe, Sf. Anastasia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )