Libnet.ro
UNICEF

12:30

Paris Saint-Germain a facut cel mai important transfer al verii. 63 de milioane de euro pentru un international argentinian

Antena3 Antena3,
Paris Saint-Germain a facut cel mai important transfer al verii. 63 de milioane de euro pentru un international argentinian

Paris Saint-Germain a confirmat transferul argentinianului Angel Di Maria, de la Manchester United. Internationalul de 27 de ani a semnat un contract pe patru ani cu echipa franceza, care a platit 63 de milioane de. continuă pe Antena3

Atacantul argentinian Angel di Maria va juca patru ani pentru Paris Saint Germain

Atacantul argentinian Angel di Maria a semnat un contract pe o perioada de patru ani cu Paris Saint-Germain. Sunt mandru si nerabdator sa port culorile PSG, a declarat atacantul. Vreau sa obtinem succese in.

FOTO. O altfel de nunta. Cum au ales doi tineri turci sa celebreze cel mai important moment din viata

Un cuplu din Turcia si-au sarbatorit nunta alaturi de 4. 000 de refugiati sirieni. in loc sa sarbatoreasca, conform traditiei, alaturi de familiile lor, cei doi tineri au ales o altfel de celebrare a celui mai important eveniment din viata acestora. Astfel, Fethullah uzumcuo287;lu si Esra Polat au hranit 4. 000 de refugiati sirieni, conform i100. independent. co. uk.

Cel mai scump transfer din fotbal in 2015: Ce star va evolua la Paris Saint-Germaine

PSG tine capul de afis pe lista transferurilor si in aceasta vara, dupa ce l-a achizitionat pe Angel Di Maria de la Manchester United, in schimbul unei sume de 63 milioane euro.

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege.

VIDEO Istoria ne invata la a treia editie a Saptamanii Haferland: Cele mai frumoase sate din Transilvania isi asteapta vizitatorii la cel mai important eveniment cultural dedicat zonei sasesti

Istoria ne invata! este sloganul celei de-a treia editii a Saptamanii Haferland, cea mai mare sarbatoare dedicata sasilor din Transilvania si promovarii traditiilor din zona. In perioada 6-10 august, localitatile Fiser, Saschiz, Viscri, Crit , Mesendorf si Roades, altadata locuite de comunitatea saseasca, asteapta peste 1. 500 de turisti la Saptamana Haferland - cea mai mare sarbatoare a sasilor din Transilvania, care isi propune sa promoveze si sa pastreze vii traditiile acestora. O mare parte dintre sasii care au emigrat in Germania la inceputul anilor '90 revin anual acasa, pentru a participa la festival. Lor li se alatura sute de turisti dornici sa cunoasca traditiile, sa viziteze bisericile fortificate, sa asculte vechile povesti ale sasilor de la batranii din zona, putini la numar, care si le mai amintesc. Sunt traditii care s-au pastrat de sute de ani. Poate se gaseste cineva sa le duca mai departe, spune, cu speranta in glas, doamna Sofia 93 de ani), personalitate emblematica a satului Crit si povestitor remarcabil al oranduirii de altadata a sasilor din Transilvania.

Cel mai mare sportiv din domeniul scufundarilor libere ar fi murit inecat

Natalia Molchanova, considerata cel mai important exponent al scufundarilor libere, ar fi murit in apropiere de Ibiza. Sportiva a plonjat in adancuri, intr-o scufundare recreationala si nu a mai iesit.

Cum te pune in pericol cel mai popular program de filme si seriale piratate

Cand Popcorn Time si-a facut aparitia in online, amatorii de filme si seriale gratuite au jubilat. Programul, denumit Netflix al pirateriei permite oricui sa urmareasca, in timp real, prin streaming, torrente, fara sa astepte ca acestea se sa descarce in totalitate in PC. Totusi, se pare ca Popcorn Time le permite si hackerilor accesul in [] Cum te pune in pericol cel mai popular program de filme si seriale piratate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )