Libnet.ro
UNICEF

00:08

Le Parisien: Doi barbati inarmati, vazuti in nordul Frantei

România Liberă România Liberă,
Le Parisien: Doi barbati inarmati, vazuti in nordul Frantei

Doi barbati inarmati au fost reperati in Aisne, in nordul Frantei, anunta cotidianul Le Parisien. Cei doi suspecti circulau intr-o masina Renault Clio alba, cu placute de inmatriculare ascunse. Cei doi barbati purtau cagule si erau puternic inarmati. continuă pe România Liberă

Le Parisien: Doi suspecti inarmati au fost reperati in nordul Frantei

Doi suspecti inarmati au fost reperati in Aisne, in nordul Frantei, afirma Le Parisien. Doi barbati au fost reperati in cursul diminetii pe RN 2 la Villers-Cotterets Aisne). Cei doi suspecti circulau.

Le Parisien: Doi suspecti inarmati au fost reperati in nordul Frantei

Doi suspecti inarmati au fost reperati in Aisne, in nordul Frantei, afirma Le Parisien, in editia electronica, in conditiile in care politia franceza ii cauta pe autorii atacului asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, Cherif si Said Kouachi.

Nivel maxim de alerta in nordul Frantei, unde s-ar afla autorii atentatului de la Charlie Hebdo

Autoritatile franceze au instituit nivelul maxim de alerta in zona din nordul Frantei unde s-ar afla autorii atacului terorist comis miercuri la redactia Charlie Hebdo. Politia se afla pe urmele.

Alerta in nordul Frantei: aici s-ar afla autorii atacului contra Charlie Hebdo

Nivel maxim de alerta in nordul Frantei. Autoritatile franceze cred ca aici s-ar afla autorii atacului terorist comis miercuri la redactia Charlie Hebdo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )