Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parisul este sub apa. Imaginile cutremuratoare din capitala Frantei fac inconjurul lumii

Antena3 Antena3,
Parisul este sub apa. Imaginile cutremuratoare din capitala Frantei fac inconjurul lumii

Capitala Frantei si imprejurimile sunt plasate in stare de alerta, vineri, la mijlocul zilei fiind de asteptat ca nivelul fluviului Sena sa atinga cota maxima, potrivit site-ului publicatiei Temps. continuă pe Antena3

Elevi prinsi drogandu-se in toaleta unei scoli din Capitala

Mai multi elevi au fost prinsi cand se drogau in baia unei scoli cu pretentii din Capitala. Unui baiat i s-a facut rau si a primit ingrijiri de la un echipaj SMURD.

Trei elevi din Capitala au fost luati cu ambulanta dupa ce au acuzat probleme respiratorii (VIDEO)

Trei copii din Capitala au fost transportati la spital dupa ce au acuzat probleme respiratorii, informeaza B1 TV. Cinci elevi ai Scolii 99 din Bucuresti s-au plans ca respira cu dificultate, motiv.

Peste patru tone de alimente au fost confiscate in timpul unor verificari efectuate in Piata Obor din Capitala

Politistii si specialistii din cadrul Directiei Sanitar Veterinare au confiscat peste doua tone de branzeturi in timpul unor verificari efectuate in Piata Obor din Capitala, informeaza B1.

Peste patru tone de alimente au fost confiscate in timpul unor verificari efectuate in Piata Obor din Capitala (VIDEO)

Politistii si specialistii din cadrul Directiei Sanitar Veterinare au confiscat peste doua tone de branzeturi in timpul unor verificari efectuate in Piata Obor din Capitala, informeaza B1.

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti

Perchezitii ale Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti la biroul si locuinta lui Emanoil Bocean, seful politiei Sectorului 1 din Capitala, arata B1 TV. Bocean, zis Luki, fostul cosilier al fostului.

ALEGERI LOCALE 2016. Sectorul 1, cel mai consistent buget din Capitala

Din partea principalelor partide, primaria Sectorului 1 este vizata de deputatul Dan Tudorache PSD) si de deputatul Alexandru Nazare PNL), fost ministru al Transporturilor.

Preda engleza desi nu cunoaste aceasta limba straina: Nivelul invatamantului romanesc, prezentat intr-un dialog fabulos cu o profesoara din Capitala (VIDEO)

Invatamantul romanesc este in deriva. Negocierile dintre dascali si reprezentantii guvernului au esuat, asa ca mii de sindicalisti din invatamant au iesit, miercuri,.

Ministrul Sanatatii trimite Corpul de Control la Spitalul de Oftalmologie din Capitala

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a transmis, miercuri, ca va trimite corpul de control la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti, dupa ce, gazeta Sporturilor a publicat o ancheta conform careia directorul Monica Pop ar fi fost sprijinita de PSD.

Mijloacele de transport s-au transformat in cuptoare pe patru roti. Ce tempertura a fost inregistrata marti intr-un autobuz din Capitala (VIDEO)

In mai multe localitati din tara temperaturile au depasit 30 de grade. Cei care au avut de suferit de pe urma acestui val de caldura au fost si locuitorii Capitalei. La nivelul asfaltului temperatura.

Dragu este primul ministru de finante din istorie care nu vine la discutii

Hadar: Daca Guvernul va aplica prima sa propunere, atunci putem spune ca si-a luat mana de pe educatie Anca Dragu este primul ministru de finante din istoria tarii care nu vine la discutii cu sindicatele din Educatie, a afirmat, ieri, Anton Hadar, presedintele Federatiei Sindicale din invatamantul Superior Alma Mater. Domnia sa a facut declaratia dupa actiunea de protest care a avut loc, ieri, in Bucuresti si care a reunit aproape 15. 000 de persoane, potrivit lui Anton Hadar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )