Libnet.ro
UNICEF

17:30

Parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Adevărul Adevărul,
Parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Puskov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a Parlamentului rus), relateaza Sputnik in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Pushkov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a Parlamentului rus), relateaza Sputnik, potrivit Mediafax.

Aleksei Puskov, parlamentar rus: Singurul motiv pentru care NATO nu va ataca Rusia este ca dispunem de arma nucleara

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Puskov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a Parlamentului rus), relateaza Sputnik in.

Declaratiile Rusiei care agita NATO: Dispunem de arma nucleara!

Singurul motiv pentru care NATO nu ataca Rusia este ca aceasta tara dispune de arma nucleara, apreciaza Aleksei Puskov, presedintele Comisiei de relatii internationale din Duma de stat Camera inferioara a.

Oficial rus, despre sistemele antiracheta ale NATO: Ni se spune ca nu sunt amenintari, dar cum sa nu existe cand exista?

Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului rus pentru Securitatea Nationala, a declarat ca sistemele antibalistice ale NATO sunt indreptate impotriva Rusiei si a Chinei, informeaza Sputnik. Stim cu certitudine.

Varsta ideala pentru casatorie: sase motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani si nu mai devreme

Iata cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte!1. Ti-ai mancat malaiul cu alte cuvinte, pana la 30 de ani cu siguranta ai avut parte de o viata amo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )