Libnet.ro
UNICEF

17:30

Parlamentarii revin in forta din vacanta. Care este agenda pentru saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Parlamentarii revin in forta din vacanta. Care este agenda pentru saptamana viitoare

Politicienii se intorc luni din vacanta si isi reincep activitatea. La inceputul saptamanii viitoare, parlamentarii se reunesc in comisiile permanente, iar pentru partidele politice perioada imediat. continuă pe Antena3

Fiica sefului Vamii din Caras Severin este cercetata penal, dupa ce tatal sau i-a negociat nota 10 la bacalaureat

Fiica sefului Vamii din Caras Severin este cercetata penal dupa ce e tatal ei i-a negociat, prin telefon, nota 10 pe linie la Bacalaureat, in 2011. Potrivit adevarul. ro, seful vamii a stabilit cu seful.

Care este cel mai VIZIONAT film din Romania.

Filmul SF Elysium, lansat in cinematografie in luna martie, este cel mai vizionat de publicul romanesc, arata un comunicat al Asociatiei de Film Romania. Pelicula ii are in rolurile principale pe Jodie Foster si Matt Damon si este regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp. Citeste si Sunt o baba comunista, varianta de criza economica Elysium urmareste lupta dintre milioane de pamanteni saraci ramasi pe Terra, in anul 2154, si clasa bogatilor, care traiesc fara griji pe .

Politia canadiana recurge la sensibilizare pentru a atrage atentia conducatorilor auto: Au prezentat o inregistrare in care este lovit un urs (VIDEO)

Politia calare din Canada recurge la sensibilizare pentru a atrage atentia conducatorilor auto asupra riscurilor pe care viteza si lipsa de atentie le presupune. in acest sens, au difuzat pe internet o.

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

Ploile pun stapanire pe majoritatea zonelor din tara. Care sunt regiunile vizate

Vremea incepe sa se schimbe. Ploile vor pune stapanire pe majoritatea zonelor din tara. Vedeti, in videoul de mai jos, care sunt regiunile vizate. Astazi, statiunea Harghita Bai a trecut pentru doua ore, de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )