Libnet.ro
UNICEF

21:00

Parlamentul dezbate maine referedumul propus de Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
Parlamentul dezbate maine referedumul propus de Traian Basescu.

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor va discuta marti, incepand cu ora 11. 00, scrisoarea presedintelui Traian Basescu privind organizarea unui nou referendum privind Parlamentul unicameral cu maximum 300 de alesi, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut de catre liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, dupa sedinta de luni a Birourilor permanente reunite. El a mai precizat ca pana marti se vor pronunta si Comisiile juridice ale Parlamentului. Presedintele Traian Basescu a . continuă pe România Liberă

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii indeamna pe democrat-liberali sa nu se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum.

Parlamentul discuta marti referendumul propus de Traian Basescu

Marti va avea loc plenul reunit al Parlamentului Romaniei in care alesii isi vor exprima, incepand cu ora 11:00, punctul de vedere legat de referendumul propus de Traian Basescu, transmite Mediafax. Este vorba.

Aviz favorabil pentru referendumul propus de presedintele Basescu: Plenul reunit va dezbate proiectul marti dimineata

Comisiile juridice reunite ale Parlamentului au dat aviz favorabil pentru referendumul propus de presedintele Traian Basescu privind Parlamentul unicameral. Avizul dat de senatorii si deputatii din comisiile.

Lazaroiu: Referendumul propus de Traian Basescu este un mijloc de presiune asupra politicienilor

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, apreciaza referendumul propus de presedintele Traian Basescu pe tema Parlamentului unicameral drept un mijloc de pres.

Cezar Preda: PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt.

Cezar Preda : PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda spune ca PDL nu trebuie sa se arunce orbeste in referendumul propus de Traian Basescu, sustinand ca tema Parlamentului unicameral a fost deja transata intr-un alt referendum, iar daca puterea nu a respectat rezultatele primului referendum nu o va face nici acum, consemneaza Mediafax. Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca sambata a avut o sedinta de lucru pe regiunea Sud-Est, la care s-a discutat si despre .

Traian Basescu: Referendumul va fi declansat dupa adoptarea in Parlament a noii legi a referendumului si a noii Constitutii

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca va stabili data referendumului dupa ce Parlamentul va adopta noua lege a referendumului, precum si noua Constitutie.

Traian Basescu, despre casatoriile gay: Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu va discuta, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre proiectul de revizuire a Constitutiei si referendumul pentru parlamentul unicameral, ceea ce presupune si restrangerea numarului de parlamentari la 300.

LIVE TEXT Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele ortodoxiei. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal. Emisiune in desfasurare.

Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu a fost invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele crestinismului. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )