Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parlamentul European: Alegerile europene vor avea loc in 22-25 mai 2014

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European: Alegerile europene vor avea loc in 22-25 mai 2014

Parlamentul European PE) a adoptat marti un proiect de decizie care prevede ca alegerile europene din 2014 sa aiba loc in perioada 22-25 mai, anunta un comunicat al PE postat pe site-ul de Internet al institutiei. continuă pe Adevărul

Urmatoarele alegeri europene vor avea loc in mai 2014.

Parlamentul European PE) a adoptat, marti, un proiect de decizie potrivit caruia alegerile europene din 2014 vor avea loc in perioada 22-25 mai, anunta un comunicat al PE postat pe site-ul de Internet al institutiei, scrie Mediafax. Data alegerilor europene din 2014 a fost devansata, astfel incat acestea se vor desfasura in perioada 22-25 mai si nu in perioada 5-8 iunie. Proiectul de decizie pentru devansarea urmatoarelor alegeri europene de la 5-8 iunie la 22-25 mai reflecta cererea PE .

Parlamentul European a decis ca urmatoarele alegeri europene sa aiba loc intre 22-25 mai 2014

Urmatoarele alegeri europene din 2014 vor avea loc in perioada 22-25 mai, potrivit proiectului de decizie adoptat, marti, de Parlamentul European. Astfel, perioada alegerilor europene a fost devansata, acestea avand.

Parlament: Sedinta Birourilor permanente reunite va avea loc maine

Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului va avea loc maine, incepand cu ora 9. 00, arata un comunicat trimis redactiei.

Sedinta USL, planificata initial pentru luni, nu va mai avea loc

Sedinta UniuniiSocial Liberale, planificata pentru luni, nu va mai avea loc. in timp ce social democratii ar fi vrut sa mai discute cazul lui Sorin Rosca Stanescu, iar liberalii anuntau ca au.

O intalnire istorica va avea loc la inceputul lunii iunie. Doi lideri mondiali isi vor da mana pentru prima data

Liderul american Barack Obama si omologul sau chinez Xi Jinping se vor intalni la inceputul lunii iunie in cadrul unui summit in California, in vestul Statelor Unite. Aceasta este prima intalnire a celor doi.

Parintii primesc asigurari. Toti copiii vor avea loc in gradinite

La 27 mai se da startul inscrierilor copiilor la gradinite. Este vorba doar despre cei care sunt nou-veniti in unitatea prescolara. Pentru copiii care vor sa continue sa studieze la gradinita la care sunt inscrisi, termenul expira la 24 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )