Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parrot Bebop este drona perfecta pentru supraveghere video

Playtech Playtech,
Parrot Bebop este drona perfecta pentru supraveghere video

Parrot, creatorii AR. Drone, au decis sa investeasca ce au invatat in trecut in Parrot Bebop, o drona creata special pentru filmari de inalta calitate. Saptamana trecuta in San Francisco, CEO-ul Parrot a demonstrat in fata presei de specialitate noua creatia a companiei pe care o conduce. Era vorba de Bebop Drone, un gadget zburator dotat cu o camera de 14 megapixeli cu un unghi larg de captura si patru elice. Dupa ce AR. Drone a vandut aproximativ 700. 000 de unitati la []. continuă pe Playtech

Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, ea obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, intr-un interviu.

Fostul cancelar german Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia. Eroarea fundaentala.

Adobe Voice este un nou editor video gratuit pentru iPad [VIDEO]

In incercarea de a introduce utilizatorii amatori de iPad la solutii profesionale de editare cu efecte spectaculoase, Adobe a lansat Voice. Cei de la Adobe sunt constienti ca nu toti internautii sunt experti in Photoshop sau vor sa devina editori video profesionisti in Premiere. Tocmai din acest motiv, gigantul american lanseaza din ce in ce mai des aplicatii mult mai simple si intuitive, dar cu rezultate la fel de impresionante. Din categoria de produse software descrise mai sus, face parte [].

Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar federal german Gerhard Schroeder considera ca Uniunea Europeana este principalul responsabil al crizei ucrainene, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, a spus acesta intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Welt am Sonntag.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )