Libnet.ro
UNICEF

09:00

O parte din managementul Postei Romane a renuntat la salariile compensatorii din contractul individual de munca

Adevărul Adevărul,
O parte din managementul Postei Romane a renuntat la salariile compensatorii din contractul individual de munca

O parte din echipa de management a Postei Romane a renuntat benevol, la solicitarea ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la orice clauze din contractul individual de munca referitoare la plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii. continuă pe Adevărul

UPDATE La solicitarea ministrului Cotovelea, intreaga echipa de management a Postei Romane a renuntat la salariile compensatorii din contractul individual de munca

La initiativa ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, intreaga echipa de management a Postei Romane - directorii executivi si directorii - a anuntat luni, pana la finalului programului de activitate, ca renunta benevol, fara echivoc si fara vreo conditionalitate, la orice clauze din contractul individual de munca ce reglementeaza plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii. Raspunsul pozitiv al intregii echipe manageriale este in concordanta cu strategia de dezvoltare si privatizare a companiei, dovada a solidaritatii si respectului acesteia fata de angajatii companiei. Apreciez decizia intregii echipe de management. Ea reprezinta clar alinierea la obiectivele strategice ale companiei, a declarat ministrul Razvan Cotovelea.

Patru directori ai Postei Romane au renuntat la salariile compensatorii din contractul de munca

O parte din directorii Postei Romane a renuntat, la solicitarea ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la orice clauze din contractul individual de munca referitoare la plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii, transmite Mediafax.

Mai multi directori ai Postei Romane au renuntat la salariile compensatorii din contractul individual de munca

O parte din echipa de management a Postei Romane a renuntat benevol, la solicitarea ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la orice clauze din contractul individual de munca referitoare la plata unor salarii compensatorii in.

Directorii Postei Romane au renuntat la salariile compensatorii din contractul individual de munca

Echipa de management a Postei Romane a renuntat benevol, la solicitarea ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, la orice clauze din contractul individual de munca referitoare la plata unor salarii compensatorii in cazul.

Cotovelea cere verificarea bazei legale prin care fostul director juridic al Postei Romane va primi salarii compensatorii de 60.000 de euro

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a solicitat Corpului de Control al premierului sa verifice baza legala prin care Rosita Madalina Alexe, fostul director juridic al Postei Romane, va primi 30 de salarii compensatorii, reprezentand aproximativ 60. 000 de euro.

intreaga echipa de management a Postei a renuntat la salariile compensatorii

Intreaga echipa de management a Postei Romane - directori executivi si directori - a anuntat luni ca renunta benevol, fara echivoc si fara vreo conditionalitate, la orice clauze din contractul individual.

Sefii Postei Romane au fost somati sa renunte la salariile compensatorii

Sefii Postei Romane au fost somati sa renunte la salariile compensatorii imense prevazute in contractual individual de munca. Reactia ministrului pentru Societatea Informationala vine dupa ce ieri presa a.

Primariile vor primi cel tarziu in 2015 o cota parte din impozitul platit de agricultori

Autoritatile locale ar urma sa primeasca, cel tarziu de la inceputul anului viitor, o cota parte din impozitul platit de catre agricultori, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la postul public de televiziune, transmite Mediafax.

Cotovelea a solicitat directorilor Postei sa renunte la salariile compensatorii

La initiativa ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, prin intermediul Adunarii Generale a Actionarilor, toti directorii executivi si directorii Companiei Nationale Posta Romana au fost invitati sa renunte benevol, pana cel tarziu luni, ora 12:00, la orice clauze din contractul individual de munca care reglementeaza plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii, se arata intr-o comunicare trimisa redactiei.

Craiovenii sunt invitati sa faca parte din povestea cartierului lor. Festival de teatru pe 24 si 25 mai

Vrei sa-ti vezi vecinul pe scena? Vrei sa afli o poveste din cartierul tau? Asociatia Craiova Capitala Culturala Europeana 2021 te invita la un maraton de spectacole de teatru, dintre care unul este creat chiar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )