Libnet.ro
UNICEF

19:00

Parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, respins de Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, respins de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins, astazi, proiectul de lege initiat de Remus Cernea care prevedea posibilitatea incheierii parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, Cernea indemnandu-i pe parlamentari sa recunoasca drepturile cetatenilor si sa nu le arunce la cos, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex, respins de Camera Deputatilor

Proiectul de lege initiat de Remus Cernea care prevedea posibilitatea incheierii parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex a fost respins miercuri de Camera Deputatilor, dupa ce acesta i-a indemnat pe parlamentari sa nu arunce la.

Camera Deputatilor a respins proiectul de lege referitor la posibilitatea incheierii parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex

Proiectul de lege care prevedea posibilitatea incheierii unui parteneriat civil intre persoane de acelasi sex a fost respins, miercuri, de Camera Deputatilor, cu 298 de voturi pentru respingere, 4 impotriva.

Parteneriatul civil propus de Remus Cernea, respins in plenul Camerei Deputatilor

Proiectul de lege depus de Remus Cernea privind parteneriatul civil intre persoane de acelasi sex a fost respins de Camera Deputatilor. Nu a fost singura declaratie controversata facuta de Cernea astazi, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )