Libnet.ro
UNICEF

08:00

Partida Romilor si PSD au incheiat un acord politic de sustinere in alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Partida Romilor si PSD au incheiat un acord politic de sustinere in alegerile parlamentare

Partida Romilor Pro-Europa si PSD au incheiat un acord politic de sustinere reciproca in alegerile parlamentare din decembrie si implementarea unor obiective care vizeaza comunitatea de romi, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Partida Romilor si PSD au incheiat un acord politic de sustinere in alegerile parlamentare

Partida Romilor Pro-Europa si PSD au incheiat un acord politic de sustinere reciproca in alegerile parlamentare din decembrie si implementarea unor obiective care vizeaza comunitatea de romi.

PSD semneaza protocolul cu Partida Romilor: Documentul stabileste colaborarea pentru alegerile parlamentare

PSD semneaza sambata protocolul cu Partida Romilor. Acesta stipuleaza colaborarea dintre cele doua formatiuni pentru alegerile parlamentare din decembrie, precum si o eventuala guvernare. intalnirea va.

PSD a semnat protocolul cu Partida Romilor: Documentul stabileste colaborarea pentru alegerile parlamentare

PSD a semnat sambata protocolul cu Partida Romilor. Acesta stipuleaza colaborarea dintre cele doua formatiuni pentru alegerile parlamentare din decembrie, precum si o eventuala guvernare. intalnirea a avut.

PSD si Partida Romilor se sustin reciproc la alegeri.

Protocolul a fost semnat in 29 octombrie si validat sambata de Conferinta Nationala a Partidei Romilor, potrivit Mediafax. Acordul prevede ca Partida Romilor va sustine politic PSD in colegiile uninominale pentru obtinerea unui numar cat mai mare de voturi. La fel, PSD va sustine candidatii Partidei Romilor. Documentul mai prevede ca PSD va implementa obiective privind comunitatea romilor in domenii precum sanatate, locuri de munca, educatie si le va include in programul de guvernare pentru .

PSD si Partida Romilor s-au angajat sa se sprijine la alegerile parlamentare

Reprezentantii Partidei Romilor Pro Europa, reuniti sambata intr-o conferinta nationala la Palatul Parlamentului, au validat in unanimitate un protocol semnat intre aceasta formatiune si PSD, prin care partile se angajeaza sa-si acorde sprijin reciproc la alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite Agerpres.

Ponta, mesaj catre Partida Romilor: Stiu ca romii au nevoie de mai mult respect si de mai multe politici dedicate integrarii

Prim-ministrul Victor Ponta le-a transmis, sambata, reprezentantilor Partidei Romilor ca, pe viitor, spera intr-o colaborare fructuoasa, subliniind ca nu exista o problema a romilor, ci a statului care nu reuseste sa implementeze politici eficiente care sa ofere conditii de dezvoltare si de afirmare pentru toti cetatenii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )