Libnet.ro
UNICEF

22:00

Partidul Socialistilor din Republica Moldova nu vrea aliante cu formatiuni proeuropene

B1 B1,
Partidul Socialistilor din Republica Moldova nu vrea aliante cu formatiuni proeuropene

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) nu intentioneaza sa alcatuiasca aliante cu formatiuni proeuropene, a declarat liderul formatiunii, Igor Dodon, relateaza Mediafax. Cred ca in. continuă pe B1

Partidul Comunistilor din R.Moldova: Este inadmisibil ca Iohannis sa se amestece in procesul electoral din Moldova

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) si-a exprimat ingrijorarea fata de vizita pe care a efectuat-o la Chisinau Klaus Iohannis, apreciind ca este inadmisibil ca un reprezentant al puterii dintr-o tara vecina sa se amestece in procesul electoral din Moldova, scrie Mediafax.

Vot masiv pentru partidele proeuropene din Republica Moldova la sectiile din Romania. PSRM nu a primit niciun vot in tara noastra

Victorie categorica a partidelor proeuropene din Republica Moldova la sectiile de votare din Romania. Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM), cel care a obtinut cele mai multe procente in cadrul.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan si pentru denuntarea Acordului de asociere cu UE,.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum pentru aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc in urma scrutinului parlamentar, intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala.

Socialistii din Republica Moldova vor referendum la aderarea tarii la Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan

Partidul Socialist din Republica Moldova, clasat pe primul loc in urma scrutinului parlamentar, intentioneaza sa propuna organizarea unui referendum privind aderarea tarii la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan si pentru denuntarea Acordului de.

TENSIUNI inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova

Tensiuni inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, unde liderul partidului pro-rus Patria, Renato Usatii a fugit din tara de teama sa nu fie arestat. Partidul milionarului moldovean a fost exclus din .

Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL, PDM, dupa alegerile din Republica Moldova: Le revine raspunderea de a continua drumul Republicii Moldova catre Europa unita

Presedintele ales Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL ,PDM din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare, mentionand ca acestor partide le revine raspunderea de a continua, intr-un ritm inca mai dinamic,.

Liderul Partidului Comunist din Republica Moldova nu se teme de rusi: Noua ne e teama ca romanii vor sa ne ocupe tara

Liderul Partidului Comunist din Republica MoldovaPCRM), Vladimir Voronin, sustine ca nu se teme de rusi, ci de romani. Noua ne e teama ca voi vreti sa ocupati Republica Moldova, a declarat Voronin.

Nereguli minore raportate la alegerile din Republica Moldova

Observatorii nationali la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat primele nereguli in desfasurarea procesului electoral, in timp ce misiunea internationala de monitorizare a OSCE a precizat ca scrutinul se desfasoara fara probleme. Potrivit reprezentantului Promo-LEX, Pavel Postica, 26 de sectii de votare din Republica Moldova s-au deschis cu o intarziere de pana la 55 de minute, in timp ce o sectie din Chisinau s-a deschis cu cinci minute mai devreme. Asociatia are cate un observator in majoritatea sectiilor de votare, transmite agentia de presa IPN.

Partidele proeuropene au castigat scrutinul din Republica Moldova - rezultate dupa numararea a 98% din voturi

Partidele proeuropene au castigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova, conform rezultatelor anuntate de Comisia Electorala Centrala dupa numararea a 98% din voturi. Potrivit Comisiei Electorale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )