Libnet.ro
UNICEF

22:00

A patra zi de proteste la Craiova. in 8 zile, OUG privind Codurile penale intra in vigoare VIDEO

Adevărul Adevărul,
A patra zi de proteste la Craiova. in 8 zile, OUG privind Codurile penale intra in vigoare VIDEO

Craiovenii vor iesi in aceasta seara din nou in strada pentru a patra oara, dupa ce dupa ce Guvernul a hotarat sa modifice Codul Penal printr-o ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

Ciorbea, dupa sesizarea la CCR a OUG privind Codurile: Ordonanta nu se suspenda, va depinde de ceea ce va decide Curtea

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat vineri, la Parlament, ca OUG privind modificarea Codurilor penale nu se suspenda dupa ce a fost atacata la Curtea Constitutionala, iar institutia pe care o conduce nu mai are, in prezent, nicio putere,.

Presedintele ICCJ despre OUG privind codurile penale: Am fost pusi in fata faptului implinit

Presedintele ICCJ Cristina Tarcea a declarat, miercuri, la Europa FM, ca Guvernul a adoptat OUG privind modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala fara avizul CSM, membrii CSM fiind pusi in fata faptului implinit.

Serban Nicolae: OUG privind Codurile penale trebuie supusa controlului constitutional. APODOR - CH cere CCR sa se pronunte pana pe 11 februarie

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a comentat, vineri, atacarea la CCR de catre Avocatul Poporului a OUG pe tema justitiei, afirmand ca astfel de masuri trebuie suspuse controlului constitutional cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Procurorul general: In cursul zilei de astazi vom ataca la instanta OUG privind codurile

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, vineri, inaintea sedintei CSM, ca in cursul zilei va ataca la instanta Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Augustin Lazar: OUG privind codurile penale este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti; trebuie atacata la CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a afirmat ca ordonanta de urgenta prin care sunt modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala sunt ofensatoare pentru autoritatea judecatoreasca si ca este nevoie ca ordonanta sa fie atacata la Curtea Constitutionala.

UPDATE Doi cetateni bulgari s-au alaturat protestului de la Craiova: La noi - procuratura e mafia. La voi, procuratura OK

Mii se craioveni s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a protesta pentru a patra zi consecutiv fata de Ordonanta 13 emisa de Guvernul Grindeanu.

Avocatul Poporului spune ca OUG privind justitia e neconstitutionala in integralitate, nefiind justificata urgenta

Avocatul Poporului sustine, in sesizarea adresata CCR, ca OUG privind Codurile penale este neconstitutionala in integralitate, prin lipsa justificarilor reale privind urgenta actului, dar contine si prevederi punctuale contrare Legii fundamentale,.

Grindeanu: NU RENUNTAM la OUG privind modificarea codurilor penale. Mergem inainte, justificat (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca Guvernul nu renunta la OUG privind modificarea codurilor penale. Am luat o hotarare acum doua zile si mergem inainte, justificat, a afirmat.

UPDATE SURSE Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Sedinta s-a incheiat. Florin Iordache urmeaza la declaratii

Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews. ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul. UPDATE ora 21:50: Potrivit surselor HotNews, Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Florin Iordache urmeaza la declaratii. O alta sursa confirma pentru HotNews. ro ca a fost adoptata OUG cu modificarile pe Codul Penal.

BREAKING NEWS. Avocatul Poporului va ataca la Curtea Constitutionala OUG privind modificarea Codului penal. Ciorbea: Nu se justifica adoptarea de urgenta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anuntat, vineri, ca ataca la Curtea Constitutionala OUG privind modificarea Codului penal si de procedura penala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )