Libnet.ro
UNICEF

12:00

Patriarhia Romana va tine o slujba pentru pomenirea mortilor din accidentul din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Patriarhia Romana va tine o slujba pentru pomenirea mortilor din accidentul din Muntenegru

Reprezentantii Patriarhiei Romane au anuntat, marti, ca vor sustine in Catedrala Patriarhala o slujba pentru pomenirea celor care si-au pierdut viata in accidentul din Muntenegru. continuă pe Adevărul

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru familiile victimelor, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a propus, la inceputul sedintei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru. El a spus ca a discutat cu staff-ul Camerei si va dona in numele Camerei o suma din fondul la dispozitia presedintelui fiecarei .

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Clipe de groaza pentru rudele victimelor din autocarul groazei. Am trimis poze, pentru a fi identificati mai usor

Rudele victimelor tragicului accident din Muntenegru au trecut prin clipe de groaza. Au fost persoane care, imediat cum au aflat de nefericitul eveniment, au plecat spre locul in care autocarul cu romani a cazut in.

Guvernul pregateste masuri pentru familiile victimelor din Muntenegru si ia in calcul doliu national

Guvernul condus de Victor Ponta pregateste masuri prin care sa vina in ajutorul familiilor victimelor accidentului de autocar din Muntenegru si ia in calcul chiar si decretarea unei zile de doliu national,.

Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru victimele accidentului din Muntenegru. Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )