Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patrick Ekeng a MURIT. Cum a fost tragedia comentata in presa internationala

România Liberă România Liberă,
Patrick Ekeng a MURIT. Cum a fost tragedia comentata in presa internationala

Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a cazut pe teren, in minutul 70. intamplarea a lasat o rana adanca in inimile iubitorilor de fotbal. Jurnalisti din presa internationala au comentat tragicul eveniment. continuă pe România Liberă

Patrick Ekeng a murit: Steaua e alaturi de Dinamo intr-un moment teribil. Cum a reactionat marea rivala a cainilor

Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei tocmai de Dinamo, iar la esecul ros-albastrilor a contribuit un gol magnific inscris de Patrick Ekeng. Cu toate aceastea, stelistii au uitat de orice rivalitate si au avut o reactie de bun simt, dupa tragedia din partida Dinamo - Viitorul.

Patrick Ekeng a murit. Cum a relatat presa internationala tragica stire

Presa din intreaga lume a scris, in noaptea de vineri spre sambata, despre moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng si a amintit de cazurile Catalin Hildan si Marc-Vivien Foe, cotidianul Marca notand ca este o zi trista si ca fotbalul deplange moartea camerunezului.

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu: Interventia nu a fost a unor profesionisti; am voluntari care se descurcau mai bine

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu considera ca a lipsit evaluarea facuta pofesionist, dar si initierea tratamentului la fata locului, dupa ce Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren, in urma unui stop cardio-respirator.

Patrick Ekeng a murit: declaratii contradictorii si interventii controversate

Patrick Ekeng a murit. Mai multe declaratii contradictorii si interventii controversate au fost facute, vineri seara, la Stadionul Dinamo si la Spitalul de Urgenta Floreasca, in legatura cu accidentul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat in urma unui stop cardio-respirator suferit pe teren.

Patrick Ekeng a murit: s-a deschis dosar penal, iar principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Patrick Ekeng a murit. Secretarul general al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), Dumitru Costin, a solicitat deschiderea unui dosar penal dupa tragicul eveniment de vineri, iar procurorii au trecut la treaba.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta azi si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheirea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta vineri si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheierea sezonului.

Patrick Ekeng a murit: in Anglia, intr-un caz similar, Fabrice Muamba a fost salvat. Cum a simtit moartea

La noi, in aceste momente, se fac cercetari despre dotarile ambulantei, reactia medicului care a fost pe teren si motivul pentru care n-avea un defibrilator pentru a inlesni resuscitarea mijlocasului dinamovist. in Anglia, la 17 martie 2012, totul s-a facut ca la carte si viata unui om a fost salvata.

Gazeta Sporturilor: Exista un defibrilator in ambulanta care l-a luat pe Patrick Ekeng, dar nu a fost folosit

Ies la iveala alte detalii in ceea ce priveste moartea fulgeratoare a lui Patrick Ekeng 26 de ani). Conform Gazetei Sporturilor, in ambulanta care l-a dus pe jucatorul lui Dinamo la Spitalul Floreasca exista un defibrilator, dar acesta nu a fost folosit. Daca medicul facea manevrele de care era nevoie, cu monitor defibrilator, prindea ritmul cardiac si ii dadea soc electric, il scotea imediat din stop, a precizat un cadru medical care a intervenit si la incendiul din clubul Colectiv.

Patrick Ekeng a MURIT. Putea sa fie salvat? Primele masuri ale oamenilor legii

Dinamovistul Patrick Ekeng a murit, vineri seara, in timpul meciului Dinamo - Viitorul, dupa ce a fost resuscitat zeci de minute la spital. Dupa tragedia care a aminntit de moartea fostului capitan al formatiei din Groapa, Catalin Haldan, acum aproximativ 15 ani, coechipierii, suporterii si cunoscutii isi pun obsesiv aceeasi intrebare: Putea sa fie salvat? Politia a deschis dosar penal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )