Libnet.ro
UNICEF

08:30

Patronul Gregory Tour: Soferul autocarului era detasat la noi si avea toate actele in regula.

România Liberă România Liberă,
Patronul Gregory Tour: Soferul autocarului era detasat la noi si avea toate actele in regula.

Patronul Gregory Tour, Stefan Grigore, a declarat pentru Mediafax ca soferul care conducea autocarul in momentul producerii accidentului din Muntenegru era angajat al unei alte companii si fusese detasat, avand toate actele in regula. Stefan Grigore, patronul firmei care a asigurat transportul turistilor implicati in accidentul din Muntenegru de duminica, a fost contactat de MEDIAFAX in urma declaratiilor facute de Adrian Kritikos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in . continuă pe România Liberă

VIDEO Firma Gregory Tour: Soferul autocarului prabusit in prapastia din Muntenegru era angajat al Politiei si a murit in accident. El lucra pentru o alta firma de transport si fusese detasat

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit duminica in prapastia din Muntenegru si-a pierdut viata in accident, a declarat marti, la Parchetul General, Stefan Grigore, patronul firmei de transport Gregory Tour, careia ii apartine autocarul. George Ciobanu, soferul mort in accident, avea, potrivit proprietarului firmei, o experienta de 10 ani in domeniu si mai efectuase calatorii pe acelasi traseu. El era angajat al Politiei Romane, iar in timpul liber lucra ca sofer la o firma de transport. George Ciobanu nu avea insa contract cu Gregory Tour, ci cu o alta firma, el fiind solicitat sa efectueze aceasta cursa in conditiile in care unul dintre soferii Gregory Tour era in aceasta perioada in concediu. Cel de-al doilea sofer care se afla in autocar este in coma.

Patronul Gregory Tour: Din cate am aflat, politistul era la volan; era un sofer bun si o fire calma

Stefan Grigore, patronul companiei Gregory Tour, a declarat, marti, ca din informatiile de care dispune reiese ca angajatul MAI se afla la volanul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, potrivit.

Accidentul din Muntenegru: Soferul care conducea autocarul nu avea contract cu compania Gregory Tour

Soferul care conducea autocarul care s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru nu avea contract cu compania de transport. Desi patronul Gregory Tout a declarat zilele trecute ca soferul era detasat de la o.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului avea o viteza de 80 de km/h.

Soferul autocarului care s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, circula in zona cu o viteza de 80 de km/h, cu toate ca limita de viteza era de 40 de km/h, transmite Mediafax. Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, inainte de accident, era de 80 de kilometri la ora, ceea ce inseamna de doua ori viteza admisa pe aceasta portiune de drum, au explicat autoritatile din Muntenegru, potrivit cotidianului Vijesti. In urma .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului circula cu o viteza de 80 de km/h.

Soferul autocarului care s-a rasturnat, duminica, intr-o prapastie din Muntenegru, circula in zona cu o viteza de 80 de km/h, cu toate ca limita de viteza era de 40 de km/h, informeaza Mediafax. Vijesti a constatat ca rezultatele preliminare au aratat ca, inainte de a se prabusi in canion, autocarul se deplasa cu 80 de kilometri pe ora, dar viteza exacta va fi cunoscuta dupa analiza detaliata a expertilor. Dispozitivul care inregistreaza datele la bordul autocarului arata ca viteza acestuia, .

Rominsolv: Gregory Tour Serv are platite toate datoriile la zi, conform planului de reorganizare

Gregory Tour Serv, companie detinuta de familia Grigore si aflata in reorganizare, are platite toate datoriile la zi conform planului de reorganizare, a spus Florin Sora, reprezentantul Rominsolv, administratorul judiciar al societatii.

Reprezentantii Gregory Tour, audiati la Parchetul General, in legatura cu accidentul din Muntenegru

Reprezentantii companiei de transport Gregory Tour, implicata in accidentul din Muntenegru, in care au murit 19 persoane si alte 29 au fost ranite, sunt audiati, marti, la Parchetul General. Autoritatile.

ISCTR: Soferul autocarului care s-a rasturnat in Muntenegru nu avea contract de munca si aviz psihologic

Soferul autocarului care s-a rasturnat in Muntenegru, George Ciobanu, nu avea contract de munca la firma care asigura transportul, nici avizele medical si psihologic, a declarat, vineri, Adrian Kritikos, inspector.

Accidentul din Muntenegru: Soferul autocarului nu avea contract de munca si aviz psihologic

Soferul autocarului care s-a rasturnat in Muntenegru, George Ciobanu, nu avea contract de munca la firma care asigura transportul, nici avizele medical si psihologic, a declarat, vineri, Adrian Kritikos, inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier ISCTR), relateaza Mediafax.

VIDEO Accidentul din Muntenegru: Unul dintre soferii autocarului este angajat al Politiei Capitalei si lucreaza, in timpul liber, si pentru firma de transport Gregory Tour

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Pe data de 25 iunie, el figura in concediu de odihna legal, a precizat Politia Capitalei, potrivit Mediafax. Politia Capitalei explica faptul ca, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, politistul putea sa indeplineasca si alte activitati remunerate, in conditiile in care acest lucru nu impieta desfasurarea optima a activitatii de functionar public cu statut special.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )