Libnet.ro
UNICEF

16:00

Patronul unui atelier auto din Arad, in coma dupa ce a fost batut si talharit la serviciu

România Liberă România Liberă,
Patronul unui atelier auto din Arad, in coma dupa ce a fost batut si talharit la serviciu

Patronul unui atelier de tuning auto din Arad, Valentin Costea, sotul unei cunoscute prezentatoare tv din judet - Diana Costea Maris), este in coma la spital, dupa ce, joi seara, a fost gasit batut la serviciu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

A fost prins agresorul care l-a batut cu bestialitate pe sotul unei prezentatoare TV. Victima a fost dusa la spital in coma

Daniel Hodis, un tanar de 25 de ani, este agresorul lui Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tunning auto din Arad si sotul prezentatoarei TV Diana Maris Costea. Valentin Costea a fost gasit in stare critica, joi seara, la serviciu, unde ar fi fost batut cu bate de baseball.

VIRAL: Un porc se roaga in fata unui templu budist din China

Un porc de aproape 400 de kg a fost filmat recent in timp ce imita pozitia unui calugar in timp ce se roaga. Animalul a fost surprins in ipostaza stranie in provincia Zhejiang, in curtea templului budist Wenzhou.

Un judecator din Valcea, mort dupa ce a cazut de pe bloc

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit, marti dupa-amiaza, in jurul orei 16. 00, dupa ce a cazut de pe un bloc cu zece etaje din cartierul Ostroveni, din municipiul Ramnicu Valcea. pricipala ipoteza a anchetatorilor fiind ca magistratul s-a sinucis, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )