Libnet.ro
UNICEF

12:00

Patru angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Capitala au fost arestati la domiciliu, alti 10 sunt cercetati sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Patru angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Capitala au fost arestati la domiciliu, alti 10 sunt cercetati sub control judiciar

Dintre cei 14 angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Sectorul 1 retinuti vineri pentru ca ar fi furat din mancarea adolescentelor institutionalizate si le-ar fi internat in ospicii daca ii deranjau, patru au fost arestati la domiciliu, ceilalti fiind cercetati sub control judiciar, decizia nefiind definitiva. continuă pe Adevărul

Patru angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Capitala au fost arestati la domiciliu, alti 10 sunt cercetati sub control judiciar

Dintre cei 14 angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Sectorul 1 retinuti vineri pentru ca ar fi furat din mancarea adolescentelor institutionalizate si le-ar fi internat in ospicii daca ii deranjau, patru au fost arestati la domiciliu, ceilalti fiind cercetati sub control judiciar, decizia nefiind definitiva.

14 angajati ai lagarului de fete din Capitala, unde copiii institutionalizati ar fi fost batuti si sedati, retinuti

Procurorii bucuresteni au retinut 14 angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Sectorul1 al Capitalei, acestia fiind acuzati de rele tratamente aplicate minorului, delapidare si abuz in serviciu. Concret, acestia sunt suspectati ca le-ar fi administrat fetelor din centru tratamente psihiatrice desi nu aveau nevoie si le-ar fi batut si le-ar fi luat mancarea.

Casa ororilor: Copiii de la un centru de plasament, infometati si internati la psihiatrie. 14 angajati au fost retinuti (VIDEO)

Sedati, internati la psihiatrie, infometati! Sunt doar cateva dintre chinurile la care au fost supusi copiii de la Centrul de Plasament Sfanta Maria din Capitala. Potrivit procurorilor, angajatii.

14 persoane au fost retinute in dosarul privind activitatea centrului de plasament Sfanta Maria

14 persoane au fost retinute in dosarul deschis ca urmare a suspiciunilor de rele tratamente aplicate minorului, printre retinutii fiind si Victorita Botoaga, medic trimis in judecata in 2012 pentru afaceri cu retete false. Potrivit Mediafax, in total, 21 de persoane sunt cercetate de procurori pentru rele tratamente aplicate minorului, abuz in serviciu si delapidare, dosarul fiind deschis in urma unui denunt facut de un fost angajat. Faptele vizate de procurori ar fi fost comise in intervalul 2014-2016.

Descinderi la Centrul Sfanta Maria. Mai multi angajati, suspectati ca ii bateau pe copiii de care ar fi trebuit sa aiba grija (VIDEO)

O ancheta de proportii este in desfasurare la Centrul Social Sfanta Maria. Angajatii sunt acuzati ca ii bat pe copii si ca fura din mancarea destinata acestora, informeaza B1.

Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune fiscala de aproape 6 milioane de lei. in dosar este vizata si Ambasada Libiei

Noua perchezitii se desfasoara in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat managerul unui hotel de lux din Capitala, omul de afaceri de origine egipteana Dahwa.

UPDATE. Perchezitii la un centru de plasament din Capitala. Copiii ar fi fost maltratati si sedati

Procurorii si politistii Capitalei fac, joi dimineata, perchezitii la un centru de plasament din Bucuresti. in cursul lunii iunie 2016, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus efectuarea urmaririi penale fata de 21 de suspecti pentru rele tratamente aplicate minorului, abuz in serviciu si delapidare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )