Libnet.ro
UNICEF

15:00

Patru ani de inchisoare pentru un barbat care si-a injunghiat prietenul

Adevărul Adevărul,
Patru ani de inchisoare pentru un barbat care si-a injunghiat prietenul

Tribunalul Hunedoara a pronuntat sentinta in dosarul in care Costica Sava a fost arestat preventiv si pus sub acuzare pentru tentativa de omor. isi injunghiase prietenul cu un birceag. continuă pe Adevărul

Un american, condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru ca a trimis scrisori cu ricina lui Obama

Un american a fost condamnat luni la 25 de ani de inchisoare pentru ca a trimis scrisori cu ricina presedintelui Barack Obama, unui senator si unui judecator, a anuntat ministerul american al Justitiei, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Un instructor de arte martiale din SUA, condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru ca a trimis scrisori cu ricina lui Obama

Un instructor de arte martiale din SUA, in varsta de 41 de ani, a fost condamnat luni la 25 de ani de inchisoare pentru ca a trimis scrisori cu ricina presedintelui Barack Obama, unui senator si unui judecator.

Un rocker american a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru ca a vrut sa-si omoare sotia

Tim Lambesis, solistul trupei rock As I Lay Dying, a fost condamnat la sase ani de inchisoare la finalul unui proces in care a fost acuzat ca a angajat un asasin profesionist pentru a o ucide pe fosta lui sotie.

Mubarak, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak a fost condamnat miercuri la trei ani de inchisoare, iar cei doi fii ai sai la cate patru ani, pentru ca au deturnat fonduri publice, la trei ani si jumatate dupa o revolta ce a pus capat celor 30 de ani in care acesta a detinut puterea, relateaza AFP.

UPDATE. Cei patru judecatori, urmariti penal. Magistratul care se ascundea de procurori a venit singur la sediul DNA: Am fost la plimbare

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt audiati, luni dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru fapte de coruptie. Audierile ar putea avea legatura cu cazul judecatorului Stan Mustata, arestat preventiv pentru luare de mita, conform B1 TV.

Proiect de lege: Permis de conducere doar pentru persoanele care pot demonstra ca stiu sa scrie si sa citeasca

Lege dura pentru rarirea bizonilor de pe sosele! Persoanele care nu pot demonstra ca stiu sa scrie si sa citeasca nu vor mai putea sa participe la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, se arata.

Trei zile de doliu in Serbia pentru persoanele care si-au pierdut viata in urma inundatiilor

Oficialii dinSerbia au decretat marti trei zile de doliu in memoria celor 47 de persoane care si-au pierdut viata in urma celor mai grave inundatii care au lovit Balcanii in ultimul secol. Premierul sarb.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Responsabilitati concrete pentru institutiile care asigura securitatea

Pregatirea vizitei vicepresedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, in Romania a intrat in linie dreapta. in sedinta de luni de la Palatul Victoria au fost trasate responsabilitati concrete pentru fiecare dintre institutiile cu atributii in asigurarea conditiilor de securitate in perioada 20-21 mai.

Gheorghe Popescu, mesaj de multumire pentru cei care i-au fost alaturi la inmormantarea tatalui sau

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu le-a multumit celor care i-au fost alaturi in ziua in care si-a inmormntat tatal, prin intermediul unui comunicat de presa remis luni. Doresc ca, pe aceasta cale, sa.

Superscrierea Cititorilor, editia a II-a |concurs pentru cei care vor sa incurajeze scrierile de calitate

Bucuresti, 19. Fundatia Friends For Friends FFFF. ro) lanseaza cea de-a doua editie Superscrierea Cititorilor, un concurs care isi propune sa promoveze scriitura de calitate si povestile care au puterea sa schimbe lumea, din perspectiva publicului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )