Libnet.ro
UNICEF

05:30

Patru copii cu rotavirus, la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Antena3 Antena3,
Patru copii cu rotavirus, la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Patru copii au fost internati in ultimele zile in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Vaslui cu boala diareica acuta, cu rotavirus. Copii urmeaza tratamentul specific si vor. continuă pe Antena3

Spitalul Judetean de Urgenta a primit un aparat de ultima generatie, achizitionat din donatiile satmarenilor

Medicii specialisti de pe sectia obstretica-ginecologie a Spitalului Judetean Satu Mare au primit azi din partea membrilor Clubului Rotarcat un aparat care monitorizeaza in acelasi timp batiile inimii mamei si a fatului in timpul travaliului, aparat de care care spitalul avea mare nevoie. Achizitionarea lui a fost posibila prin derularea campaniei caritabile O cana de fericire.

Un bebelus a murit la Spitalul Judetean din Constanta

Un bebelus in varsta de 6 luni s-a stins din viata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, scrie replicadeconstanta. Potrivit cadrelor medicale, acesta s-a nascut cu mai multe afectiuni si.

I-a infipt un cutit in cap in timpul unei partide de biliard. Tentativa de omor intr-un sat din Vaslui

O partida de biliard s-a incheiat tragic pentru un vasluian. Omul a ajuns la spital cu un cutit infipt in cap, scrie libertatea. ro. Cei doi barbati s-au intalnit la barul din satul Tacuta, la o partida.

Corpul de control al premierului constata probleme la Spitalul de Pediatrie din Pitesti

La Spitalul de Pediatrie din Pitesti exista probleme de ordin administrativ, deoarece unitatea a raportat constant, din ianuarie anul trecut si pana in februarie 2016, ca nu exista infectii nosocomiale in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )