Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea, in stare grava la spital, dupa ce au fost injunghiati intr-un scandal

B1 B1,
Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea, in stare grava la spital, dupa ce au fost injunghiati intr-un scandal

Incidente grave in Penitenciarul de maxima siguranta Tulcea. Patru detinuti au fost injunghiati in curtea inchisorii cu un cutit improvizat, dupa un conflict iscat intre 13 condamnati. Un scandal izbucnit i. continuă pe B1

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea, in stare grava la spital, dupa ce au fost injunghiati in timpul unui scandal

Incidente grave in Penitenciarul de maxima siguranta Tulcea. Patru detinuti au fost injunghiati in curtea inchisorii cu un cutit improvizat, dupa un conflict iscat intre 13 condamnati. Un scandal izbucnit i.

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au fost raniti in urma unui conflict din curtea unitatii

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii, reprezentantii penitenciarului sustinand ca nu se.

Patru detinuti, injunghiati la Penitenciarul Tulcea.

Patru detinuti de la Penintenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii, reprezentantii penitenciarului sustinand ca nu se cunosc imprejurarile in care a avut loc incidentul si ca a fost declansata o ancheta. Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Tulcea, Ionut Rotaru, a declarat cca incidentul a avut loc duminica la pranz, cand patru detinuti aflati in regim de maxima siguranta au fost injunghiati cu un obiect .

Bataie in Penitenciarul Tulcea: patru detinuti injunghiati

S-a intamplat duminica dupa amiaza, in Penitenciarul Tulcea. in inchisoarea de maxima securitate a izbucnit un scandal care s-a finalizat cu o bataie in toata regula.

Bataie in Penitenciarul Tulcea, printre detinutii periculosi: patru puscariasi injunghiati

S-a intamplat duminica dupa amiaza, in Penitenciarul Tulcea. in inchisoarea de maxima securitate a izbucnit un scandal care s-a finalizat cu o bataie in toata regula.

Bataie in Penitenciarul Tulcea, printre detinutii periculosi: patru puscariasi injunghiati cu un cutit improvizat au ajuns la Terapie Intensiva

S-a intamplat duminica dupa amiaza, in Penitenciarul Tulcea. in curtea de plimbare a inchisorii de maxima securitate a izbucnit un scandal care s-a finalizat cu o bataie in toata regula.

FRAUDA BAC 2013. Trei elevi, la SPITAL dupa ce li s-au blocat in urechi casti pe care le ...

Trei adolescenti au avut nevoie de interventia medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa ce le-au ramas blocate in urechi minicasti pe care le cumparasera cu scopul de a copia la bacalaureat si pe care le testau, informeaza Mediafax. Potrivit sefului Sectiei ORL a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dr. Gheorghe Stanciu, tinerii au ajuns la spital dupa ce nu au mai putut sa isi scoata din urechi sistemele hands-free cu magnet pe care le .

BAC 2013 Cum se copiaza la Bacalaureat: Cinci elevi au ajuns la spital dupa ce microcastile le-au ramas blocate in urechi / Inspectorul scolar Gorj: Hotul neprins este negustor cinstit

Patru elevi au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu, iar un altul la Spitalul Motru, dupa ce microcastile pe care probabil le-au folosit pentru a copia la examenul de Bacalaureat le-au ramas blocate in urechi, a declarat Gheorghe Stanciu, medic in cadrul Sectiei ORL, citat de Agerpres. Inspectorul scolar general din Gorj, Ion Isfan, a afirmat ca a aflat de aceste incidente; acesta a precizat ca numarul absolventilor de liceu care au ajuns la spital cu aceasta problema a fost mai mare anii trecuti fata de anul acesta si ca hotul neprins este negustor cinstit.

Tanar in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu masina de un alt tanar cu care se certase, la Mamaia

Un tanar de 20 de ani a ajuns in coma la spital, vineri seara, dupa ce a fost lovit cu masina de un alt tanar, cu care avusese un conflict. Totul s-a petrecut in zona unui bar din centrul statiunii .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )