Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru dintre cele mai importante orase ale lumii se angajeaza sa elimine masinile diesel pana in 2025

Hotnews Hotnews,
 Patru dintre cele mai importante orase ale lumii se angajeaza sa elimine masinile diesel pana in 2025

Primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City s-au angajat in mod oficial sa elimine pana in 2025 masinile diesel, anuntul fiind facut la o conferinta de mediu in Mexic, scrie The Guardian. Unele orase vor elimina total masinile pe motorina, altele vor face acest lucru doar pentru zona centrala si in paralel se promit investitii pentru impulsionarea masinilor electrice si hibride. continuă pe Hotnews

Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de sex: ce recomanda autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale

Acelasi loc, aceeasi pozitie si uneori chiar aceeasi ora. Nimic spectactulos sau iesit din comun. Fara sa-si dai seam, te poti transforma intr-un partener de sex mediocru, care nu reuseste sa-i mai ofere iubitei placere. Sadie Allison, autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale, ofera sase sfaturi pentru momente de neuitat.

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din.

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Cele mai importante detalii la cumpararea unei masini second-hand: Unii fabricanti nu vopsesc ceea ce se numeste fusta fata a masinii

Multi aleg sa-si cumpere o masina second-hand, in special din motive financiare, dar putini sunt cei care stiu la ce sa se uite ca sa nu se pacaleasca. Sunt multe detalii care nu trebuie sa scape cumparatorului, iar printre ele se numara verificarea caroseriei si a motorului, a actelor masinii, dar si efectuarea unui test-drive.

Campionul mondial la sah, Magnus Carlsen, si-a aparat titlul la unul dintre cele mai grele meciuri

Magnus Carlsen, campionul mondial la sah, si-a aparat titlul in fata adversarului sau rus, Serghei Kariakin, reusind sa-l invinga cu scorul de 3-1 in meciurile de departajare. Dupa ce.

Unul dintre cele mai cunoscute droguri ar putea fi folosit in scopuri terapeutice

MDMA, forma pura de Ecstasy, ar putea fi folosita in curand in medicina, pentru a trata pacientii care sufera de boli incurabile si pentru a le oferi o mana de ajutor celor care sufera de sindromul stresului post-traumatic. in ceea ce priveste sindromul stresului post-traumatic, rezultatele au fost atat de promitatoare, incat FDA a introdus [].

Beoplay H9 sunt cele mai bune casti Bang Olufsen

Produsele Bang Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile casti Beoplay H9 sunt si unele dintre cele mai destepte disponibile pe piata. De la momentul lansarii liniei de produse Beoplay, Bang Olufsen a incercat sa aduca in mainile utilizatorilor obisnuiti produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat in [].

Partidele au inregistrat contributii de campanie de peste 32 de milioane de lei, cele mai multe fiind ale PSD, PNL si PRU

Partidele si candidatii independenti au inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in suma totala 32,7 milioane de lei, cel mai multi bani fiind declarati de PSD, cu 11,2 milioane de lei, urmat de PNL, cu 10,6 milioane de lei, in timp ce PRU, PMP si ALDE au peste 2 milioane de lei, iar USR peste un milion de lei.

Superstitii si obiceiuri de Sfantul Andrei, Cap de Iarna. Noaptea in care lupii, moroii si strigoii umbla printre romani

Noaptea de Sfantul Andrei 29 spre 30 noiembrie) este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ale romanilor, cu origini precrestine. Ultimile momente dinaintea iernii sunt incarcate de sacru si superstitii, de lupta dintre viata si moarte, cand strigoii si lupii coboara pe pamant si se amesteca cu cei vii. Pentru tot raul care putea sa cada pe capul omului in aceasta zi era folosit drept remediu usturoiul, aliment magic.

Algoritmul prin care vor fi identificate stirile importante pe Twitter

Una dintre cele mai mari agentii de stiri va folosi un algoritm pentru a identifica mai usor stirile importante. Retelele sociale in ziua de azi au ajuns sa reprezinte una dintre cele mai importante surse de stiri. Astfel, dupa cum scrie si publicatia DigitalTrends, agentiile de stiri din toata lumea incearca sa gaseasca metode noi [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )