Libnet.ro
UNICEF

23:31

Patru elevi din Bucuresti au castigat locul intai la competitia mondiala de proiectare auto

Antena3 Antena3,
Patru elevi din Bucuresti au castigat locul intai la competitia mondiala de proiectare auto

Patru elevi de gimnaziu din Bucuresti au luat locul intai la competitia mondiala de proiectare auto Honeywell Automotive Design Challenge. Elevii au realizat o masinuta teleghidata sub forma unei chitare. continuă pe Antena3

Plateste cu poezie: lista localurilor din Bucuresti unde sambata poti oferi un vers pentru o cafea

Julius Meinl sarbatoreste Ziua Internationala a Poeziei oferind o cafea gratis sambata celor care dau o poezie scrisa de ei la schimb. Campania are loc in peste 1. 000 de cafenele din intreaga lume, inclusiv din Romania. Iata localurile din Bucuresti si.

VIDEO Parintii unor elevi din India s-au catarat pe zidurile scolii pentru a-i ajuta sa copieze

Aproximativ 600 de elevi de liceu din statul indian Bihar est) au fost exmatriculati, au anuntat autoritatile vineri, pentru ca au copiat la un examen cu ajutorul parintilor, care au fost surprinsi in timp ce se catarau pe zidurile scolii pentru a le da fituici, noteaza Mediafax.

GALERIE FOTOVIDEO: ECLIPSA DE SOARE 2015. Locuri din Bucuresti de unde poti vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. La Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), iar obscuratia suprafata eclipsata a Soarelui) va fi 0. Daca vei fi in Capitala in intervalul 10:48 si 13:04, iti recomandam cateva locuri de unde poti privi eclipsa partiala de Soare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )