Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru persoane ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru persoane ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Patru persoane au fost ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, relateaza Reuters, preluat de News. ro.

Atac armat in Germania. O persoana a murit si una a fost grav ranita

Un barbat a fost ucis, iar o femeie a fost grav ranita marti, intr-un atac armat la un coafor in orasul german Duren vest), a anuntat marti politia, relateaza The Associated Press.

TRAGEDIE in Franta: Patru persoane au murit, iar alte 14 au fost ranite dupa ce BALCONUL unei cladiri S-A PRABUSIT (VIDEO)

Balconul de la etajul trei al unei cladiri din Franta s-a prabusit sambata, in urma incidentului patru persoane au murit, iar alte 14 au fost ranite. La locul accidentului localitatea Angers au.

Tragedie la o petrecere. Patru persoane au murit, dupa ce un balcon s-a prabusit

Tragedie in Franta. Patru persoane si-au pierdut viata sambata seara si alte 14 au fost ranite in localitatea Angers, din vestul Frantei, in urma prabusirii unui balcon al unei.

VIDEO+FOTO. 19 persoane au murit si peste 100 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din India

Cel putin 19 persoane au murit si 106 au fost ranite intr-un incendiu la un spital din estul Indiei, sustine politia locala, citata de BBC. Se pare ca focul ar fi izbucnit in sectia de dializa a spitalului privat SUM, din orasul Bhubaneswar, statul Odisha.

Perchezitii in Belgia. Parchetul a pus sub acuzare patru persoane pentru activitati teroriste

Patru persoane au fost inculpate pentru participarea la activitati teroriste dupa ce autoritatile de la Bruxelles au efectuat marti 15 perchezitii in mai multe orase.

Iasi: Un barbat a murit din cauza virusului West Nile. Alte patru persoane din judet sunt inregistrate oficial cu acelasi virus

Virusul West Nile face noi victime la Iasi. Un barbat a murit, dupa ce a fost infectat in urma intepaturii de tantar. Alte patru persoane din judet sunt inregistrate oficial cu acelasi vi.

Mai multe persoane ranite la Gaziantep, intr-o explozie provocata de un kamikaze

Mai multe persoane au fost ranite duminica in urma unei explozii provocate de un kamikaze care a detonat o bomba in timpul unei operatiuni a politiei turce in apropiere de frontiera cu Siria, scrie presa turca, relateaza The Associated Press.

George Ivanescu si alte 9 persoane, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala

George Ivanescu, actionar la firma Murfatlar, si alte noua persoane, printre care si trei sefi de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), Autoritatea Nationala a Vamilor ANV) si Ministerul Finantelor, au fost retinuti, in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala prin patru firme de producere si comercializare a bauturilor alcoolice, in care prejudiciul este de aproape 600 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )