Libnet.ro
UNICEF

08:30

Patru romani, arestati in nordul Frantei pentru uciderea unui barbat de 46 de ani

Antena3 Antena3,
Patru romani, arestati in nordul Frantei pentru uciderea unui barbat de 46 de ani

Patru romani din nordul Frantei au fost arestati, acuzati de uciderea unui barbat de 46 de ani. Victima, tot un roman, ar fi fost calcata intentionat cu masina de catre suspecti. in momentul producerii. continuă pe Antena3

O familie de romani a fost arestata in Franta, dupa uciderea unui roman

O familie de cetateni romani a fost arestata in orasul Le Havre, din nord-vestul Frantei, dupa uciderea unui roman in varsta de 46 de ani, relateaza MEDIAFAX. in urma unei altercatii,.

Familie de romani, arestata in Franta, dupa uciderea unui roman de 46 ani

O familie de cetateni romani a fost arestata in orasul Le Havre, Franta, dupa uciderea unui roman in varsta de 46 ani, relateaza Infonormandie. in urma unei altercatii, romanul in varsta de 46 de ani a.

Moarte cumplita pentru un roman, in nordul Frantei. Conducea o furgoneta, dar s-a izbit frontal de un TIR

Un roman de 22 de ani a murit intr-un accident rutier, in nordul Frantei. Romanul conducea o furgoneta si a incercat o depasire periculoasa. A fost lovit frontal de un tir si a murit pe loc. Si soferul.

Cei patru judecatori arestati, suspendati din magistratura

Judecatorii Elena Roventa, Ion Stanciu, Mircea Molovan si Ciprian Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, acuzati de luare de mita si trafic de influenta, au fost suspendati, de luni, din magistratura, in urma unei decizii a Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )