Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru tineri din Alba Iulia, transportati de urgenta la spital dupa ce au consumat etnobotanice intr-un local din oras

Adevărul Adevărul,
Patru tineri din Alba Iulia, transportati de urgenta la spital dupa ce au consumat etnobotanice intr-un local din oras

Patru tineri au fost ridicati de catre medici si transportati la spital, vineri, de la un local din Alba Iulia, dupa ce ar fi consumat substante etnobotanice. continuă pe Adevărul

Alba Iulia: Unei cersetoare care sustinea ca este infirma i-au crescut mainile la loc

Politistii din Alba Iulia au retinut o cersetoare care le solicita bani trecatorilor sustinand ca este infirma, constatand ca femeia are, de fapt, maini si ca folosea bandaje aparent insangerate pentru a da impresia unei amputari, scrie Ziarul Apulum.

DNA obtine reluarea umaririi penale pentru doi procurori de la DIICOT Alba Iulia suspectati ca ar fi favorizat un om de afaceri

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat redeschiderea urmaririi penale impotriva procurorului suspendat Ioan Muresan, fost sef la structura DIICOT Alba Iulia, precum si impotriva procurorului in functie Costel Chirila. Decizia a fost luata joi, 2 aprilie 2014, de un judecator de camera preliminara de la instanta suprema si este definitiva.

DNA cere redeschiderea urmarii penale in doua dosare in care au fost cercetati procurori DIICOT Alba Iulia. Acuzatiile: trafic de influenta si luare de mita

Procurorii DNA solicita judecatorilor de la iCCJ redeschiderea urmaririi penale in doua dosare in care au fost cercetati in trecut fostii procurori DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, fost sef al strucuturii) si Nicolaie Cean, respectiv magistratul in functie Chirila Costel. Acuzatiile sunt de trafic si cumparare de influenta, luare si dare de mita.

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut de la Alba Iulia, una dintre cele mai frumoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia exista una cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

DOCUMENT Cum actiona gruparea condamnata la 112 ani de inchisoare la Alba Iulia pentru furtul a 38 de tractoare in valoare de 4 milioane euro

Curtea de Apel Alba Iulia descrie in motivarea deciziei din dosarul utilajelor furate modul cum actiona gruparea infractionala, care a sustras si introdus ilegal in Romania un numar de 38 de tractoare.

FOTO DOCUMENT Alba Iulia in urma cu un secol: orasul era brazdat de 32 de strazi si avea 11.500 de locuitori

Noul oras Alba Iulia s-a inchegat intre secolele XVIII si XIX , in zona mlastinoasa situata la estul Cetatii, unde locuitorii vechiului oras au fost obligati de autoritatile austriece sa se mute, dupa 1715. Imagini de acum 100 de ani vor fi expuse la Arhivele Nationale Alba.

Patru barbati din Constanta au fost retinuti, fiind acuzati ca au obligat mai multe minore sa se prostitueze

Procurorii DIICOT au retinut patru barbati acuzati ca au racolat mai multe minore din judetele Constanta si Tulcea, pe care le-au obligat sa se prostitueze, informeaza Mediafax. Retinerile au fost facute in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )