Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru tineri au fost raniti intr-un accident rutier grav petrecut pe soseaua Hunedoara - Cerbal

Adevărul Adevărul,
Patru tineri au fost raniti intr-un accident rutier grav petrecut pe soseaua Hunedoara - Cerbal

Un accident rutier grav s-a petrecut, sambata seara, pe soseaua Hunedoara Cerbal, la iesirea din comuna Cerbal. O masina condusa de un tanar s-a rasturnat, in urma impactului cu un alt autoturism. continuă pe Adevărul

Baschetbalistele de la Phoenix Galati, implicate intr-un accident rutier la Maierus

Accident care ptuea avea urmari foarte grave a avut loc pe DN13, numit si Drumul Motii. Baschetbalistele de la Phoenix Galati au fost implicate, in aceasta dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut pe DN 13, in apropiere de Maierus.

Tragedie pe DN 21. O femeie, ucisa intr-un accident stupid pe 13 octombrie

O femeie in varsta de 47 de ani a fost ucisa pe loc intr-un accident rutier produs pe DN21, in afara localitatii Stefan Voda. Victima nu a avut nicio o sansa de supravietuire, masina pe care o conducea fiind strivita intre alte doua autovehicule.

Telenovela de Vaslui: o femeie a murit cu rochia de mireasa in brate, intr-un accident. Mirele si-a refacut viata cu femeia care conducea autoturismul

Un barbat de 64 de ani, din Constanta a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, fiind acuzat ca a provocat un accident rutier, in urma caruia o femeia, care tocmai isi cumparase rochia de mireasa, si-a pierdut viata. Dincolo de tragedia rutiera, cazul ascunde o adevarata telenovela. Procesul va incepe pe 20 octombrie la Judecatoria Barlad.

Accident rutier pe DN1. Doua persoane sunt incarcerate. Traficul in zona este ingreunat

Un accident rutier a avut loc duminica dupa-amiaza pe DN 1, la Nistoresti, doua persoane ramanand incarcerate in urma impactului frontal dintre doua autoturisme, traficul in zona.

FOTO: Sapte barbati turci si noi sirieni au fost descoperiti intr-un camion cu produse de curatat. Ei planuiau sa intre ilegal in tara. Soferul sustine ca nu stia de existenta lor

Sapte cetateni turci si doi sirieni, care intentionau sa intre ilegal in Romania, au fost descoperiti, vineri, de politistii de frontiera giurgiuveni. Acestia erau ascunsi in compartimentul de marfa al unui camion incarcat cu produse de curatat, informeaza Politia de Frontiera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )