Libnet.ro
UNICEF

14:00

Paula Seling si Ovi Jacobsen, la Adevarul Live, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Adevărul Adevărul,
Paula Seling si Ovi Jacobsen, la Adevarul Live, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Pe ultima suta de metri, inainte de zborul catre competitia muzicala de succes, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Jacobsen), reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014 si interpretii piesei Miracle, au impartasit emotiile si asteptarile de la evenimentul din Danemarca, la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Paula Seling si Ovi Jacobsen vin la Adevarul Live, luni, la 12.00, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Pe ultima suta de metri, inainte de zborul catre competitia muzicala de succes, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Jacobsen), reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014 si interpretii piesei Miracle, ne impartasesc emotiile si asteptarile de la evenimentul din Danemarca. Va asteptam intrebarile pe adevarul. ro.

Paula Seling si Ovi pleaca maine la Eurovision! Au aflat ce sanse avem sa castigam concursul!

Paula Seling si Ovi vor pleca maine la Copenhaga urmand sa inceapa ultimele pregatiri pentru semifinala Eurovision de saptamana viitoare. Artistul roman stabilit in Norvegia sustine ca anul acesta sunt mari sanse sa castigam concursul. Iata ce spune mai exact.

Gigi Caciuleanu, coregraful si dansatorul roman aplaudat in lumea intreaga, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Gigi Caciuleanu,. care se afla in Romania cu ocazia spectacolului sau Folia, Shakespeare Co pe care l-a montat pe scena Teatrului Metropolis.

Despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 13:00 vom dezbate alaturi de profesori si lideri sindicali despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere. Pe 24 aprilie, Mircea Lascu, profesorul care a organizat o tabara de pregatire pentru olimpici anul trecut, unde a murit o eleva de 13 ani, a fost condamnat la inchisoare cu executare, insa decizia magistratilor nu este definitiva.

De ce a anulat Martin Schulz interviul de la Adevarul Live

Emisiunea Adevarul Live de sambata dupa-amiaza, in cadrul careia Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, urma sa raspunda acuzatiilor lansate de Traian Basescu la adresa sa, a fost contramandata, dupa ce oficialul european nu s-a mai prezentat.

EXCLUSIV Adevarul Live, ora 16.00: Martin Scultz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schultz, presedintele Parlamentului European, este invitatul special al emisiunii Adevarul Live, de la ora 16. 00, unde va vorbi despre noile provocari ale Europei, despre relatia cu Rusia si rolul Romaniei in Uniunea Europeana.

UPDATE Adevarul Live: Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, invitatul special al Adevarul Live programata pentru sambata, ora 16. 00, nu va putea participa la emisiune.

Adevarul Live, sambata, ora 16.00: Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, raspunde in direct atacurilor lansate de Traian Basescu

Debutata de cateva ore, campania pentru alegerile parlamentare readuce in prim-plan marile teme europene, precum criza identitara a Uniunii Europene, situatia economiilor inca afectate de recesiunea din ultimii ani, dar si razboiul ce bate la portile estice ale Europei. adevarul. ro prezinta sambata, 26 aprilie, ora 16. 00, o editie speciala cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, in direct din studioul Adevarul Live din Bucuresti.

Prezentul si viitorul cartii, dezbatute la Adevarul Live

Dezbaterea de astazi girata de Dilema veche il are ca invitat pe scriitorul Bogdan Alexandru Stanescu, directorul editorial Polirom, si e moderata de criticul literar Marius Chivu, redactor la Dilema veche. Discutia va avea loc la Adevarul Live, de la ora 15.

Mihai Bendeac se dezlantuie la Adevarul Live, de la ora 13.00

Pune punctul pe i ori de cate ori crede de cuviinta, e dependent de munca pana la epuizare si pasionat de meseria sa in aceeasi masura. Te face sa razi in hohote sau sa sa reflectezi la probleme importtante. Mihai Bendeac vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne va povesti noi file din Jurnalul unui burlac.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )