Libnet.ro
UNICEF

05:30

PDL cere demisia lui Liviu Dragnea din cauza OUG privind proiectele de finantare locala

România Liberă România Liberă,
PDL cere demisia lui Liviu Dragnea din cauza OUG privind proiectele de finantare locala

PDL cere demisia ministrului Dezvoltarii, Liviu Dragnea, pe motiv ca Ordonanta de Urgenta 30/2014 referitoare la proiectele de finantare locala ar incalca Legea fundamentala . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea tinteste la functia de presedinte al PSD (VIDEO)

Lupte grele in aceste zile in PSD pentru pozitionare in epoca post - Ponta. Potrivit jurnalistilor de la stiripesurse. ro, actualul presedinte executiv al partidului, Liviu Dragnea isi cere drepturile de viitor .

Inca un cadou de la Liviu Dragnea pentru primari si sefii de consilii judetene: dispare obligatia consultarilor publice pentru planurile de urbanism

Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, a desfiintat printr-un ordin obligatia ca planurile de urbanism si de amenajare a teritoriului sa fie puse in dezbatere publica. Ordinul de ministru, publicat marti in Monitorul Oficial nr. 425, abroga o prevedere expresa care spunea ca documentatiile de urbanism si amenajare a teritoriului care se aproba fara consultari publice sunt nule de drept.

VIDEO Liviu Dragnea: Nu mai avem subiect de discutie cu PP-DD daca sustine alte partide

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti ca urmeaza sa stabileasca o noua intalnire cu liderii PP-DD in vederea semnarii unui pact de colaborare, insa a avertizat ca social-democratii vor sista orice negocieri daca reprezentantii PP-DD vor sustine alte formatiuni in teritoriu, asa cum s-a intamplat la Brasov, informeaza Agerpres.

Liviu Dragnea astepta demisiile liberalilor ramasi la conducere in administratia locala

Venit in Teleorman pentru a participa la ceremonia de investire a subprefectului Alexandru Ceciu, vicepremierul Liviu Dragnea a reconfirmat pozitia social- democratilor fata de liberalii ramasi pe functii de conducere din administratia locala.

Liviu Dragnea, despre Palatul Brancovenesc de la Potlogi: Va fi un proiect de referinta pentru noi

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a laudat proiectul de la Potlogi care prevede restaurarea Palatului Brancovenesc, spunand ca localitatea ar putea realiza un centru urban vizitat de turisti din toate colturile tarii.

Liviu Dragnea spune ca reprezentantii PSD nu s-au mai intalnit cu cei din PPDD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu au mai fost intalniri cu PPDD. Acesta a spus ca PSDincearca totusi realizarea de majoritati in teritoriu, la consiliile locale si.

Liviu Dragnea: Nu ne-am mai intalnit cu PP-DD

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat luni, in comuna damboviteana Potlogi, ca nu au mai fost intalniri cu PP-DD, precizand ca se incearca realizarea de majoritati in teritoriu, la consiliile locale si judetene, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Daca au ales opozitia, cei de la PNL ar trebui sa plece din functii

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat luni, in comuna damboviteana Potlogi, ca ar trebui ca reprezentantii PNL, daca au ales opozitia, sa plece din functiile pe care le-au obtinut datorita guvernarii USL.

Liviu Dragnea: Nu fac presiuni asupra lui Ponta sa candideze la prezidentiale. Cu PPDD vrem alianta anti-Basescu (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV ca principalul scop al aliantei PSD - PPDDeste formarea majoritatilor in judete si.

CFR anunta intarzieri la trenuri din cauza caniculei

Toate trenurile de calatori circula de marti dupa-amiaza cu restrictii de viteza, din cauza temperaturilor ridicate si ar putea ajunge la destinatii cu intarzieri intre 30 si 60 de minute, a anuntat compania CFR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )