Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pele a fost din nou spitalizat, la cateva zile de la externare

B1 B1,
Pele a fost din nou spitalizat, la cateva zile de la externare

Fostul international brazilian Pele a fost din nou spitalizat, luni, la Sao Paulo, la cateva zile dupa ce a fost operat pentru inlaturarea unor calculi renali, iar presa locala a scris ca acesta a suferit o. continuă pe B1

Pele, internat din nou, la doar cateva zile dupa ce a fost externat din spital

Fostul international brazilian Pele a fost internat din nou in spital, la Sao Paulo, la doar cateva zile dupa ce fusese externat. Fostul fotbalist a fost operat, in urma cu o saptamana, pentru inlaturarea unor calculi renali.

Marele Pele are probleme de sanatate: a fost internat din nou, la cateva zile dupa ce parasise spitalul

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din toate timpurile, brazilianul Pele, a fost spitalizat luni la Sao Paulo, la cateva zile dupa ce fusese externat de medici.

RADET s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate. Sindicalistii se tem ca bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura

RADET are datorii uriase catre producatorul de energie termica ELCEN, de 3,2 miliarde lei, iar sindicalistii se tem ca societatea s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate, in proportie de 100%, de la 1 decembrie 2014, iar bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura. In octombrie, bucurestenii au ramas cateva zile fara apa calda din cauza acestor datorii. Sindicatul Liber Independent din RADET spune ca aceste datorii uriase s-au acumulat si din cauza Primariei Capitalei care nu a platit subventia pentru perioada februarie - octombrie 2014 - 226 milioane lei, dar si datorii mai vechi, de aproape un miliard lei.

Victor Ponta: Dupa un an foarte greu m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca a avut nevoie de cateva zile de concediu in urma unui an foarte greu si a infirmat alte informatii privind aceste zile. Dupa un an foarte greu, da, m-am dus.

Mircea Radulian (INFP): Dupa cutremurul de sambata seara pot aparea replici timp de cateva zile

Replicile seismului de sambata seara inregistrate pana acum tot in zona Vrancea sunt normale si este posibil sa apara si altele, timp de cateva zile, a declarat duminica directorul stiintific al.

Directorul stiintific INFP Mircea Radulian: Cutremurul de sambata seara poate avea replici timp de cateva zile

Cele cinci replici ale seismului de sambata seara inregistrate pana acum tot in zona Vrancea sunt normale si este posibil sa apara si altele, timp de cateva zile, a declarat duminica, pentru Mediafax, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), Mircea Radulian.

Privatizarea CFR Marfa va fi din nou discutata cu misiunea FMI

Privatizarea CFR Marfa va fi din nou discutata cu delegatia Fondului Monetar International FMI) care va sosi saptamana viitoare in Romania, fiind posibil ca oficialii sa stabileasca alt calendar, in functie de interesul nostru, a declarat astazi ministrul Transporturilor, Ioan Rus, citat de surse din presa.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

Income Magazine: Romania primeste din nou bani pentru drumuri, de la UE

Vesti bune din infrastructura. Primim din nou bani pentru drumuri, mana cereasca am putea spune. Comisia Europeana a deci sa suplimenteze fondurile alocate Romaniei pentru constructia de autostrazi cu.

Pele din nou internat in spital

Legendarul jucator brazilian Pele a revenit la spitalul din Sao Paolo de unde fusese externat abia cu zece zile in urma.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )