Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pele, in stare instabila la spital. A fost mutat intr-o sectie de terapie speciala

România Liberă România Liberă,
Pele, in stare instabila la spital. A fost mutat intr-o sectie de terapie speciala

Pele le da mari emotii fanilor dar si medicilor care au fost nevoiti sa il mute intr-o unitate de terapie special, dupa ce starea lui s-a inrautatit. Pele a fost spitalizat din cauza unei infectii urinare la spitalul Albert Einstein din Sao Paolo. continuă pe România Liberă

Constanta: Cadavrul unei femei disparute de cateva zile a fost gasit intr-o canalizare

Cadavrul unei femei de 65 ani care a disparut de acasa duminica a fost gasit intr-o canalizare de la periferia orasului Navodari, relateaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta,.

Bercea Mondial a fost retinut intr-un nou dosar de spalare de bani exact in ziua in care fratele presedintelui Traian Basescu a fost eliberat din arest

Sandu Anghel zis si Bercea Mondial, dar si sotia acestuia, Fanica Anghel, au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Craiova intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala.

Winnie the Pooh a fost INTERZIS intr-un oras din Polonia: Nu poarta pantaloni, iar sexul lui este incert

Cunoscutul ursulet Winnie the Pooh, este persona non-grata intr-un orasel din Polonia, pe motiv ca nu este imbracat cum trebuie iar sexul sau este incert. Numele personajului, creat de un scriitor britanic in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )