Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pensiile si salariile vor fi platite din nou in avans, inaintea Sarbatorilor de Paste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pensiile si salariile vor fi platite din nou in avans, inaintea Sarbatorilor de Paste

Pensiile si salariile bugetarilor vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, pana pe 10 aprilie, respectiv pana pe 8 aprilie, astfel incat banii sa fie incasati inaintea Sarbatorilor de Paste, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Pensiile si salariile vor fi platite din nou in avans, inaintea Sarbatorilor de Paste

Pensiile si salariile bugetarilor vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, pana pe 10 aprilie, respectiv pana pe 8 aprilie, astfel incat banii sa fie incasati inaintea Sarbatorilor de Paste, a anuntat premierul Victor Ponta.

Pensiile si salariile vor fi platite din nou in avans, inaintea Sarbatorilor de Paste

Pensiile si salariile bugetarilor vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, pana pe 10 aprilie, respectiv pana pe 8 aprilie, astfel incat banii sa fie incasati inaintea Sarbatorilor de Paste, a anuntat premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Pensiile si salariile, platite din nou in avans, inaintea Sarbatorilor de Paste

Pensiile si salariile bugetarilor vor fi platite cu cateva zile in avans in luna aprilie, a informat premierul Victor Ponta. Potrivit acestuia, pensiile vor fi platite pana pe 10 aprilie, in timp ce salariile vor fi platite pana pe 8 aprilie.

Ponta: Toate pensiile si salariile vor fi platite inainte de Paste

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca toate pensiile si salariile vor fi platite inainte de Paste. Am luat decizia- toate pensiile si salariile care urmau sa fie platite pana in 15 aprilie, tinand co.

Romanii vor protesta din nou dupa blocarea arestarii lui Dan Sova: Domnule Ponta, dormi linistit?

Votul dat miercuri in Senat, prin care s-a respins cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a dus la proteste. Aproximativ 200 de oameni s-au strans miercuri seara in centrul Capitalei, nemultumiti de blocarea ar.

ANDRA, anunt important pe Facebook: Sunt insarcinata din nou Uite ce spune Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt foarte fericiti: au anuntat in aceasta dimineata ca vor fi din nou parinti. Frumoasa cantareata.

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

Zeci de persoane protesteaza din nou impotriva votului pentru Sova

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat din nou in centrul Capitalei, la Universitate, vineri seara, pentru a protesta fata de respingerea solicitarii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )