Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un pensionar din Arad a fost retinut dupa ce a incercat sa vanda 18 kilograme de mercur

Antena3 Antena3,
Un pensionar din Arad a fost retinut dupa ce a incercat sa vanda 18 kilograme de mercur

Un pensionar din Arad a fost retinut in timp ce incerca sa vanda 18 kilograme de mercur unor politisti de frontiera sub acoperire. Contrabandistul a incasat 9. 000 de euro pentru mercur, apoi a verificat banii. continuă pe Antena3

Arad: Barbat retinut dupa ce a incercat sa vanda 18 kg de mercur alb unor politisti sub acoperire

Un barbat din Arad a fost retinut in timp ce incerca sa vanda unor investigatori sub acoperire o cantitate de 18 kilograme de mercur, cu 9. 000 de euro. Din investigatii s-a stabilit faptul ca barbatul.

Accidentul aviatic din Apuseni. Victimele au fost gasite dupa miros

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti. Dumitrel a mai.

Oficiul Judetean de Posta Arad a fost sanctionat de doua ori de Politie

Angajatii Postei Romane din Arad nu respecta conditiile de transport valori impuse de lege. Anul trecut Inspectoratul de Politie Judetean Arad a sanctionat Oficiul Judetean de Posta Arad de doua ori pentru ca nu a respectat normele legale privind paza bunurilor si transporturilor de valori.

O masina a Postei Romane a fost JEFUITA la sediul central din Arad

Mai multi saci in care se aflau aproximativ 385. 000 de lei au fost furati, luni, dintr-o masina a Postei parcata in fata sediului central al institutiei si care urma sa livreze banii la oficiile din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )