Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pentru aplicarea legii antifumat se vor amplasa afise, scrumiere si vor fi imprejmuite zone

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pentru aplicarea legii antifumat se vor amplasa afise, scrumiere si vor fi imprejmuite zone

ACTUALIZARE 17:00 Ghidul de informare privind Legea antifumat a fost publicat pe site-ul Guvernului Guvernul a publicat miercuri pe site un ghid de informare privind Legea antifumat, in care sunt prezentate locurile in care se poate fuma, obligatiile administratorilor de spatii publice inchise, dar si sanctiunile care pot fi aplicate in cazul nerespectarii legii. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul, un exemplu pentru aplicarea legii antifumat

Chiar daca legea antifumat intra in vigoare abia miercuri, la ora 24, premierul Dacian Ciolos le-a interzis deja membrilor Guvernului sa mai fumeze in cladirea Palatului Victoria.

Cum aplica Parlamentul prevederile Legii antifumat

Parlamentul va amplasa afise cu interdictia de a fuma in cladire, iar spatiile special amenajate vor fi imprejmuite si dotate cu scrumiere si extinctoare.

Ce solutii au gasit parlamentarii pentru a fuma la munca

Parlamentarii si-au aranjat locuri de fumat in afara cladirii Parlamentului, prevazute cu scrumiere si bancute. Cu doar doua zile inainte de intrarea in vigoare a legii antifumat, deputatul Daniel Fenechiu a propus un proiect de modificare a legii, in sensul in care sa fie posibila amenajarea unor spatii speciale pentru fumatorii, dar si gruparea fumatorilor in cluburi.

Veste buna pentru fumatori. Legea antifumat ar putea fi schimbata

Legea antifumat ar putea fi schimbata. Deputatul Daniel Fenechiu a depus in Parlament, un proiect de modificare a legii care prevede amenajarea unor locuri speciale destinate fumatului, precum si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )