Libnet.ro
UNICEF

06:30

Nu e pentru cei slabi de inger: cel mai dezgustator cont de Instagram te va fascina

Playtech Playtech,
Nu e pentru cei slabi de inger: cel mai dezgustator cont de Instagram te va fascina

Imaginile urcate de Marc Clancy pe profilul sau de Instagram nu sunt pe placul tuturor. Marc Clancy are unul dintre cele mai controversate profiluri de Instagram. De fapt, imaginea pe care o puteti vedea mai sus nu este decat una dintre numeroasele sale creatii si, probabil, se numara printre cele care va pot afecta cel []. continuă pe Playtech

Record mondial la fotbal. Cel mai mare numar de jucatori si cel mai lung meci din istorie. Scor: 505 la 504

Chilienii au stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de jucatori care au participat la un meci de fotbal. Recordul a fost stabilit la 22 mai 2016, dupa ce 2. 357 de persoane din doua echipe au tras lo.

Gorghiu si Blaga, primele reactii dupa alegerile locale: Cel mai bun scor al PNL de dupa Revolutie, fara precedent/ Niciun coleg nu ne-a cerut demisia/ Colegii nu vor congres

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au avut luni primele declaratii dupa anuntarea alegerilor locale in care au afirmat ca, in timp ce la Bucuresti rezultatul a fost unul dezamagit, in tara PNL a obtinut cel mai bun scor al sau de dupa 1990 si ca niciun coleg din partid nu le-a cerut demisia, de care nu se ascund. De asemenea, Gorghiu a precizat ca cel mai probabil nu va exista un Congres al partidului inainte de alegerile parlamentare.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator mondial de smartphone-uri

Grupul chinez Huawei Technologies Co. si-a propus ca obiectiv devansarea rivalilor Samsung Electronics Co. si Apple Inc. , pentru a deveni cel mai mare producator mondial de telefoane inteligente smartphone-uri) in cinci ani, cu o cota de piata de peste 25%, a declarat, saptamana trecuta, directorul diviziei de consumer electronics de la Huawei, Richard Yu, informeaza The Wall Street Journal, preluat de Agerpres.

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat.

S-a decis. Care este cel mai valoros brand din lume

Google a redevenit cel mai valoros brand din lume, in topul BrandZTM 2016 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, publicat miercuri de WPP si Millward Brown, informeaza.

Greva in Franta: Cel mai mare aeroport, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016 (VIDEO)

Cel mai mare aeroport al Frantei, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016. Sute de sindicalisti au blocat caile de acces la terminalele 2E si 2F ale aeroportului Roissy-Charles de Gaulle.

Romania este la inaltime la Euro 2016. Cine este cel mai inalt jucator de la Campionatul European

N-avem cum sa nu fim la inaltime in Franta. Avem cel mai inalt jucator de la Euro: Pantilimon. Patru jucatori de la Euro au mai mult de 2 metri - dar Pantilimon se uita de sus la toti. Torje a prins si el podiumul.

Rata somajului din Polonia, la cel mai mic nivel din ultimii opt ani

Rata somajului in Polonia a scazut in luna mai la cel mai redus nivel din 2008, partial datorita deciziei companiilor multinationale de a-si stabili centre in cea mai mare economie emergenta din UE, informeaza Reuters.

Antonio Jakolis, cel mai bun pasator din Liga 1

Croatul Antonio Jakolis de la CFR Cluj a fost cel mai bun pasator in sezonul 2015/2016 din Liga 1, anunta Liga Profesionista de Fotbal LPF).

Costel Pantilimon, cel mai inalt jucator de la EURO 2016

Potrivit unei statistici oferite de UEFA, portarul nationalei Romaniei Costel Pantilimon este cel mai inalt dintre jucatorii participanti la Campionatul European din Franta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )