Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pentru Mircea Basescu si Capatana, libertatea este o marfa care se poate cumpara. MOTIVAREA deciziei de arestare preventiva

Antena3 Antena3,
Pentru Mircea Basescu si Capatana, libertatea este o marfa care se poate cumpara. MOTIVAREA deciziei de arestare preventiva

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana arata in motivarea hotararii ca, pentru cei doi, dreptatea si libertatea au devenit o marfa care se poate . continuă pe Antena3

Motivarea arestarii: Dreptatea si libertatea, marfa de vanzare pentru Mircea Basescu si Marian Capatana

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana arata in motivarea hotararii ca, pentru cei doi, dreptatea si libertatea au devenit o marfa care se poate cumpara si vinde, fapt ce aduce atingere increderii in sistemul judiciar.

Intermediarul spagii dintre Bercea Mondialul si Mircea Basescu, implicat intr-o afacere care a distrus o fabrica esentiala pentru industria Romaniei

Numele lui Marian Capatana, intermediarul spagii dintre Bercea Mondialul si Mircea Basescu, apare si intr-o afacere din care a rezultat distrugerea unei fabrici esentiale pentru industria Romaniei. Este.

Izaura Bercea regreta ca Mircea Basescu a fost retinut: Este nasul fetitei mele. imi pare rau ca s-a ajuns aici

Fiica interlopului Anghel Sandu a declarat ca regreta ca fratele presedintelui a fost retinut aseara pentru trafic de influenta de procurorii DNA.

Legatura dintre Mircea Basescu si Bercea: Cine este Marian Capatana, intermediarul presupusei mite

Cine este Marian Capatana, cel care ar fi intermediat spaga de la fiul lui Bercea Mondial catre Mircea Basescu? inca din primavara lui 2011, Mircea Basescu, care era asaltat de rudele lui Bercea Mondial, a.

Marian Capatina, presupusul intermediar al banilor, retinut in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu

Marian Adrian Capatana, despre care familia lui Bercea Mondial sustine ca ar fi fost intermediarul mitei pentru Mircea Basescu, a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, de catre procurorii DNA, cu acuzatia de complicitate la trafic de influenta.

Teodor Melescanu: In cazul Mircea Basescu, SIE a informat doar legat de referirile din strainatate

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, luni, ca institutia nu are niciun fel de competenta in legatura cu lucrurile care se intampla in tara, iar informarile SIE in cazul in care e implicat Mircea Basescu sunt in masura in care au aparut in presa din strainatate anumite referiri.

Motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu: Inregistrarile convorbirilor atesta intentia de ascundere a realitatii/ Inculpatii au recunoscut intalnirile cu persoanele care au cumparat influenta si primirea banilor

Tribunalul Bucuresti precieaza in motivarea pentru arestarea preventiva a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana ca inregistrarile convorbirilor inculpatilor au fost certificate ca probe si acestea arata ca cei doi inculpati aveau intentia de ascundere a realitatii. Acestia au recunoscut in declaratii ca s-au intalnit cu persoanele despre care se spune ca au cumparat influenta si primirea banilor, insa ei sustin ca este vorba de un imprumut. Judecatorul de drepturi si libertati afirma in document ca faptele presupus savarsite de inculpati sunt de natura sa provoace o puternica rezonanta in cadrul societatii; in consecinta, lipsa unei reactii prompte a sistemului judiciar si lasarea inculpatilor in libertate la momentul procesual de fata ar induce perturbari grave ale disciplinei publice. Judecatorul invoca optica celor doi inculpati in care dreptatea si libertatea au devenit o marfa ce se poate cumpara si vinde. Vezi motivarea in documentul atasat si principalele fragmente in text.

Monica Macovei: Justitia este egala pentru toti. Si in cazul Mircea Basescu justitia sa-si urmeze cursul

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a postat pe facebook un mesaj in patru puncte referitor la cazul Bercea Mondial-Mircea Basescu. Monica Macovei aminteste ca Marian Capatana, implicat in dosar, a candidat din partea ARD la alegerile din 2012, cu toata opozitia sa.

Mircea Basescu, prima noapte in AREST. Fratele presedintelui este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu si intermediarul spagii, Marian Capatana, si-au petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei. Cei doi vor fi dusi astazi la Tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de.

Mircea Basescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Update 21. 45 -Instanta s-a pronuntat in aceasta seara in cazul lui Mircea Basescu si Marian Capatana, cei doi primind mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitiva,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )