Libnet.ro
UNICEF

11:30

PENTRU AL PATRULEA TRIMESTRU DIN 2019 Orange Romania, cifra de afaceri de 299 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU AL PATRULEA TRIMESTRU DIN 2019 Orange Romania, cifra de afaceri de 299 milioane euro

Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 299 milioane de euro, in intervalul octombrie-decembrie, in crestere cu 2,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cifra de afaceri totala pentru 2019 este de 1. 112 miliarde de euro, a anuntat, ieri, compania. continuă pe Ziarul Bursa

BANCA CENTRALA A FRANTEI Economia franceza se va redresa, in primul trimestru din 2020

Economia franceza se va redresa in primul trimestru din 2020, dupa declinul de la finalul anului trecut, cand grevele din sectorul transporturilor au redus activitatea, se arata intr-un raport publicat ieri de Banca Centrala a Frantei, transmite Reuters, conform Agerpres. Institutia estimeaza un avans al PIB-ului Frantei de 0,3% in primele trei luni din acest an, comparativ cu trimestrul al patrulea din 2019, cand a doua economie a zonei euro s-a contractat cu 0,1%.

DIGI COMMUNICATIONS NV : Conferinta telefonica cu investitorii pentru prezentarea rezultatelor financiare din 2019

Grupul Digi Communications N. Digi) anunta ca pe data de 21 Februarie 2020 , la ora 16:00 UKT18:00 EEST, va organiza o conferinta telefonica pentru prezentarea rezultatelor financiare preliminare ale anului incheiat la 31 Decembrie 2019, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Manchester City, exclusa pentru doua sezoane din competitiile UEFA

Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Manchester City, a fost exclus vineri seara din competitiile de fotbal europene.

FOTO VIDEO Red Bull Racing a prezentat monopostul pentru noul sezon din Formula 1

Echipa Aston Martin Red Bull Racing a prezentat monopostul pentru noul sezon competitional din Formula 1. Chiar daca aspectul masinii este asemanator cu cel de anul trecut, Red Bull se arata foarte increzatoare cand vine vorba de performantele noii sale masini.

Business report: Pentru prima data din 1962, Boeing nu are in ianuarie nicio comanda pentru avioane; Elvetia organizeaza referendum pentru a limita libera circulatie a cetatenilor europeni

Tarom vinde vechile ATR-uri. Cat vrea sa incaseze pe ele. Compania aeriana nationala a scos la vanzare vechile ATR-uri, pe care le inlocuieste in prezent cu unele noi si spera sa incaseze. Index necrutator la Capitalul Uman: la doar 60% din potentialul sau de productivitate va ajunge, in medie, un tanar roman la maturitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )