Libnet.ro
UNICEF

22:00

PENTRU O PERIOADA DE PATRU ANI Gabriela Sabau a fost numita presedinte al Societatii de Constructii Napoca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU O PERIOADA DE PATRU ANI Gabriela Sabau a fost numita presedinte al Societatii de Constructii Napoca

Consiliul de Administratie al Societatii de Constructii Napoca NAPO) a numit-o pe Gabriela-Dorina Sabau in functia de presedinte al societatii, pentru o perioada de patru ani, se arata intr-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. Varsta minima pentru primari. Cati ani trebuie sa aiba candidatii la primarie

Ne mai despart doar patru zile de ziua votului pentru alegerile locale din acest an, stabilite pe 27 septembrie. Astfel, cei care s-au inscris in lupta pentru fotoliul de primar mai au putin timp la dispozitie pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. insa, acestia, la fel ca si votantii, trebuie sa .

Nicusor Dan: Una din principalele mize ale acestor alegeri este sa reinstalam normalitatea. Salariul mediu al bucurestenilor poate sa ajunga, in patru ani de mandat, la 1.400 de euro pe luna (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat pentru functia de primar al Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, spune ca luna dintre cele mai importante mize ale alegerilor locale din 27 septembrie este reinstalarea normalitatii in Bu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )