Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pepe a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si i-a nominalizat pe Silviu Prigoana si Iulia Albu (VIDEO)

B1 B1,
Pepe a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si i-a nominalizat pe Silviu Prigoana si Iulia Albu (VIDEO)

Cantaretul Ionut Nicolae Pascu, cunoscut sub numele de Pepe, a acceptat provocarea ALS Ice Bucket. Pepe a fost provocat de Connect-R. Acesta i-a nominalizat pe Cosmin Selesi, Dan Capatos, Silviu Prigoana, Iulia. continuă pe B1

Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap. Fostul premier a anuntat ca a donat si o suma de bani pentru cei care.

Primarul clujean Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primaul clujean Emil Boc a acceptat provocarea de a se alatura campaniei de donatiiASL Ice Bucket Challenge si si-a aruncat o galeata cu apa rece in cap, nu inainte de a-i provoca pe Daniel Buda.

SUA: Patru pompieri au fost raniti in timpul provocarii ALS Ice Bucket

Patru pompieri din comitatul Taylor, Kentucky, au fost raniti, joi, in timp ce ajutau studentii sa participe la provocarea ALS Ice Bucket, relateaza AFP. Potrivit autoritatilor locale, pompierii, aflati in.

Ilie Nastase intra in campania ALS Ice Bucket: Sotia sa i-a turnat in cap gheata

Ilie Nastase s-a alaturat campaniei ALS Ice Bucket, acceptand provocarea CEO-ului PRO TV, Aleksandras Cesnavicius. Nastase s-a filmat in curtea casei sale, acolo unde sotia sa Brigitte i-a turnat in cap o galeata.

Roger Federer a acceptat si el provocarea ASL Ice Bucket Challenge (VIDEO)

Tenismenul Roger Federer a primit leapsa provocarii ASL Ice Bucket de la celebrul editor Vogue US, Anna Wintour, dar si de la GavinRossdale si Ana Ivanovic. Elvetianul a postat un clip in care-si toarna sin.

Diplomatii americani au interzictie la campania ALS Ice Bucket

Diplomatii americani nu vor mai avea dreptul, de joi, sa isi verse o galeata cu gheata in cap, provocare ce urmareste strangerea de donatii pentru o asociatie umanitara, relateaza AFP. Ice Bucket.

Diplomatii americani au interdictie la campania ALS Ice Bucket

Diplomatii americani nu vor mai avea dreptul, de joi, sa isi verse o galeata cu gheata in cap, provocare ce urmareste strangerea de donatii pentru o asociatie umanitara, relateaza AFP. Ice Bucket Challeng.

Elena Udrea il provoaca pe premierul Victor Ponta la ALS Ice Bucket (VIDEO)

Elena Udrea a afirmat, luni, la Alba Iulia, ca a decis sa accepte provocarea lansata de primarul Clujului, Emil Boc, si isi va turna galeata cu gheata in cap, in fata Guvernului. Accept provocarea.

Samsung s-a folosit de Ice Bucket Challenge pentru o reclama la Galaxy S5 [VIDEO]

In urma unui gest destul de greugreu de inteles, Samsung a lansat o reclama la Galaxy S5 inspirata din ALS Ice Bucket Challenge. Daca ati stat pe Facebook sau ati citit orice fel de stiri in ultimele saptamani, cu siguranta ati auzit de ALS Ice Bucket Challenge. Acesta este un program viral de crestere a constientizarii privindo boala neuronala degenerativa cu numele de ALS Amyotrophic Lateral Sclerosis), initiat de fundatia ALS Association. in principiu, cineva este provocat fie sa-si puna [].

Radu Banciu: ALS Ice Bucket Challenge este in esenta o crunta tampenie, e un banal cliseu (VIDEO)

BRadu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca ALSIce Bucket Challenge leapsa cu gheata) este in esenta o mare tampenie deoarece.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )