Libnet.ro
UNICEF

22:30

Perchezitii la 11 politisti de la Rutiera suspectati de luare de mita si abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la 11 politisti de la Rutiera suspectati de luare de mita si abuz in serviciu

Doisprezece perchezitii domiciliare sunt in desfasurare, marti dimineata, la 11 agenti de la Politia Rutiera din Tecuci suspectati ca au luat mita de la soferi ca sa mentioneze in procesele verbale abateri mai usoare decat cele comise, iar conducatorii auto sa primeasca amenzi mai mici. continuă pe Adevărul

Galati: Perchezitii la 11 politisti de la Rutiera suspectati de luare de mita

Autoritatile efectueaza 12 perchezitii domiciliare intr-un dosar de luare/dare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu. Vizati sunt 11 agenti de la Politia Rutiera din Tecuci suspectati ca.

Perchezitii la 11 politisti intr-un dosar de mita si abuz in serviciu in Galati

Un numar de 12 perchezitii domiciliare sunt efectuate in aceasta dimineata, in judetul Galati, in cauza fiind cercetate acte de coruptie comise de catre 11 agenti de politie din cadrul Biroului Rutier al politiei din Tecuci si din Galati, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) trimis Redactiei.

11 politisti din Tecuci si Galati, in vizorul autoritatilor, intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu. Ei ar fi primit bani pentru a consema in procesele verbale delicte mai usoare decat cele comise de soferi

12 perchezitii domiciliare au loc, marti dimineata, la politisti din cadrul Biroului Rutier al Politiei municipiului Tecuci, respectiv din cadrul Serviciului Rutier al Politiei municipiului Galati, intr-un dosar de luare//dare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, potrivit PICCJ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2479 seconds )