Libnet.ro
UNICEF

22:30

Perchezitii in Bucuresti si in cinci judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul creat, 20 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Bucuresti si in cinci judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul creat, 20 milioane de lei

Peste 40 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si in cinci judete din tara intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la aproape 20 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Bucuresti si cinci judete la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au loc joi, in Bucuresti si cinci judete, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza Mediafax. Verificarile au loc in Bucuresti si.

Descinderi in Bucuresti si cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul se ridica la 9,3 milioane de euro

Zeci de persoane vor fi duse la audieri in urma unor perchezitii care au loc joi, in Bucuresti si cinci judete, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul.

Omul de afaceri Florian Walter, banuit de evaziune fiscala, plecat din tara cu 10 zile inainte de inceperea anchetei

Omul de afaceri Florian Walter, suspectat ca a coordonat o retea specializata in evaziune fiscala si dat in consemn la frontiera in 6 mai, ar fi plecat din tara cu 10 zile inainte de inceperea anchetei,.

Directorul general al Postei Romane: Nu mai este de ajuns sa ai 12.000-13.000 de factori postali pe fiecare ulita din tara/Pregatim achizitii IT de 18-19 milioane de euro

Contractele de servicii postale au din ce in ce mai mult o componenta tehnologica importanta si nu mai este de ajuns sa ai 12. 000 de factori postali pe fiecare ulita din tara, astfel ca Posta Romana pregateste o campanie serioasa de achizitii IT in acest an, a declarat luni pentru HotNews. ro Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, companie cu 27. 500 de angajati. Acesta a spus ca Posta va demara, pana la sfarsitul acestei luni, o licitatie pentru achizitia de echipamente IT, contract in valoare de 18-19 milioane de euro. Motivul il reprezinta vechimea echipamentelor din companie, ultima achizitie IT semnificativa in Posta Romana fiind facuta in urma cu 9 ani.

Cinci sefi din Opera Romana, CERCETATI pentru prejudicierea statului cu 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia.

Cinci sefi din Opera Romana, cercetati pentru prejudicierea statului cu aproape 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia este anchetat pentru ca presta servicii fara licenta, potrivit Mediafax.

Cinci banci din SUA si Europa, amendate cu peste 5 miliarde dolari

Cinci dintre cele mai mari banci din lume vor plati amenzi de peste 5 miliarde de dolari pentru manipularea pietei valutare, un anunt oficial fiind asteptat miercuri, potrivit Financial Times.

Furtul Secolului din Republica Moldova - Premierul Gaburici cere supravegherea lui Ilan Shor pentru ca acesta sa nu fuga din tara. / Presedintele Timofti: Am problemele mele la care ma gandesc in alta parte acuma

Premierul moldovean Chiril Gaburici a cerut supravegherea stricta a omului de afaceri Ilan Shor, pentru a exclude plecarea din tara a acestuia. Solicitarea a fost adresata ministerului Afacerilor Interne, la sedinta operativa a Cabinetului de ministri din aceasta dimineata, care s-a desfasurat la Ministerul Justitiei, informeaza Unimedia.

Proteste la cinematografele din tara: Angajatii Romania Film se plang ca multe cinematografe au devenit nefunctionale

Protest la Cinema Patria. Angajatii Romania Film au protestat, marti, nemultumiti de situatia in care au ajuns, informeaza B1 TV. Din 2012 membrii Consiliului de Administratie au fost demisi, iar de atunci nu au.

Diaspora, solidara cu protestele din tara pentru padurile Romaniei (FOTO)

Proteste pentru salvarea padurilor Romaniei au avut loc si in multe capitale si orase din Europa si America. Unele dintre acestea au avut loc in fata ambasadelor Austriei in respectivele state, arata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )