Libnet.ro
UNICEF

18:00

Perchezitii in Capitala intr-un caz de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Capitala intr-un caz de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari

13 perchezitii au loc in Bucuresti, vineri, intr-un caz de evaziune fiscala si contrabanda cu produse din tutun. 11 persoane vor fi duse la audieri. continuă pe Adevărul

Perchezitii la membrii unei grupari infractionale, specializata in evaziune fiscala si spalare de bani

15 perchezitii domiciliare au loc joi dimineata, la membrii unei grupari infractionale, specializata in evaziune fiscala cu marfuri din China si spalare de bani. Reteaua actiona in Bucuresti si judetele Ilfov, Timis si Cluj, cauzand un prejudiciu de 2. 000 de lei.

15 perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Cluj si Timis, intr-un caz de spalare de bani si ...

15 perchezitii domiciliare au loc, joi dimineata, la membrii unei grupari infractionale, specializata in evaziune fiscala cu marfuri din China si spalare de bani. Reteaua actiona in Bucuresti si judetele Ilfov, Timis si Cluj. Gruparea formata din 9 persoane este condusa de un cetatean roman de origine araba. In aceasta dimineata, politistii Directia de Investigare a Fraudelor I. , sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza 15 perchezitii .

Perchezitii in Bucuresti si alte trei judete la membrii unei grupari specializate in evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si judetele Ilfov, Cluj si Timis, la locuintele unor persoane suspectate ca fac parte dintr-o grupare specializata in evaziune fiscala si spalare de bani,.

Perchezitii la Cluj, Timis si Ilfov. 9 persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii de la Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratul General al Politiei Romane fac 15 perchezitii la domiciliile membrilor unei grupari infractionale, specializata in evaziune fiscala cu marfuri din China si spalare de bani. Reteaua actiona in Bucuresti si judetele Ilfov, Timis si Cluj.

28 de perchezitii DIICOT intr-un dosar de skimming. ...

Politia si DIICOT a facut, vineri dimineata, 28 de perchezitii domiciliare pe raza mai multor judete, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in savarsirea infractiunilor prin intermediul sistemelor si retelelor informatice. Conform anchetatorilor, in perioada 2012 - 2013, B. R si D. F au constituit un grup infractional organizat, structurat pe mai multe paliere, la care au aderat pe parcursul anilor 2012, respectiv 2013, peste .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )