Libnet.ro
UNICEF

00:08

Perchezitii DIICOT in Calarasi si Vaslui intr-un dosar cu prejudiciu de 24 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii DIICOT in Calarasi si Vaslui intr-un dosar cu prejudiciu de 24 milioane de euro

Procurorii DIICOT efectueaza joi 16 perchezitii in judetul Calarasi, precum si intr-o comuna din judetul Vaslui, in cadrul unei actiuni de destructurare a unei grupari specializate in fraude cu credite luate de la banci, dar si fonduri UE pentru o ferma agricola, prejudiciul fiind de aproximativ 24 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii DIICOT in Calarasi si Vaslui intr-un dosar cu prejudiciu de 24 milioane de euro

Procurorii DIICOT efectueaza joi 16 perchezitii in judetul Calarasi, precum si intr-o comuna din judetul Vaslui, in cadrul unei actiuni de destructurare a unei grupari specializate in fraude cu credite luate de la banci, dar si fonduri UE pentru o ferma agricola, prejudiciul fiind de aproximativ 24 milioane euro.

Perchezitii de amploare in Caras Severin, intr-un dosar de FRAUDARE a examenului de BACALAUREAT din acest an

Procurorii efectueaza, joi, 18 perchezitii domiciliare, la sediul unei institutii de invatamant din Caras Severin si la domiciliul mai multor profesori, intr-un dosar de fraudare a examenului de bacalaureat din acest an.

Perchezitii intr-un dosar de luare si dare de mita in Universitati de prestigiu

Perchezitii de amploare la 18 adrese din Caras-Severin si Timis intr-un dosar de fraude la examene. Mai exact, procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea unor infractiuni de abuz in serviciu, luare si dare de mita savarsite de cadre didactice universitare si studenti.

Sase perchezitii in Iasi, intr-un dosar de CORUPTIE. Este vizata si o institutie publica

Procurorii DNA efectueaza, joi, sase perchezitii domiciliare in mai multe locatii din Iasi, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie comise in anul 2015.

Sase perchezitii in Iasi, intr-un dosar de CORUPTIE. Oficiul pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi, in vizorul DNA

Procurorii DNA efectueaza, joi, sase perchezitii domiciliare in mai multe locatii din Iasi, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie comise in anul 2015.

Fostul vicepresedinte al BRD, Sorin Popa, cercetat sub control judiciar intr-un dosar al carui prejudiciu este de peste 43 de milioane de euro

Fostul vicepresedinte al BRD, Sorin Popa, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul privind acordarea ilegala de credite, potrivit deciziei procurorilor DIICOT. Sorin Popa a venit joi la DIICOT, fiind citat.

SECHESTRU pe conturile Lukoil intr-un dosar cu prejudiciu de doua miliarde de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti care instrumenteaza dosarul Lukoil au extins masurile asiguratorii, punand sechestru asupra unor bunuri ce apartin companiei Lukoil Europe Holdings.

Perchezitii la Urban si alte firme detinute de omul de afaceri Doru Florescu, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejduciul cauzat statului: de 20 milioane de euro

Perchezitii in aceasta dimineata la firmele detinute de omul de afaceri valcean Doru Florescu. Politistii au descins la sediile firmelor din Valcea, Bucuresti, Ilfov si Suceava. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul adus bugetului de stat de firmele lui Florescu se ridica la 23 de milioane de euro.

Perchezitii la firme de salubrizare din trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 23 de milioane de euro

Perchezitii la firmele care se ocupau de intretinerea spatiilor verzi din Ilfov, Suceava si Valcea. Mascatii au descins la 18 adrese din cele trei judete pentru a stange probe de la suspectii banuiti de.

DNA: Ghita si Badescu, urmariti penal intr-un dosar privind finantarea unui club sportiv

ACTUALIZARE 12:16 Procurorii DNA au dispus urmarirea penala intr-un nou dosar fata de deputatul Sebastian Ghita si fata de fostul primar al orasului Ploiesti, Iulian Badescu, acuzatiile vizand acordarea de finantari nerambursabile catre un club sportiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )