Libnet.ro
UNICEF

11:00

Perchezitii DIICOT la Galati. Este vizata o grupare infractionala care a produs un prejudiciu de 21 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DIICOT la Galati. Este vizata o grupare infractionala care a produs un prejudiciu de 21 de milioane de euro

Procurorii DIICOT Galati au descins la 39 de domicilii si la sediile unor firme de pe raza judetelor Galati, Braila si Vrancea, precum si din municipiul Bucuresti. Au fost ridicate pentru audieri peste 80 de persoane. continuă pe Adevărul

Perchezitii DIICOT la Liviu Luca

Procurorii DIICOT Ploiesti efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii la domiciliul lui Liviu Luca, intr-un dosar de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare, transmit surse din presa. Potrivit acestora, prejudiciul estimat in acest dosar este de 15 milioane de lei.

Perchezitii DIICOT la Liviu Luca, apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu

Procurorii DIICOT efectueaza, luni dimineata, perchezitii la Ploiesti, la fostul sindicalist Liviu Luca, apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu, intr-un dosar de spalare de bani si delapidare. Liviu Luca este cercetat pentru organizare de grup infractional, pentru spalare de bani si instigare la delapidare cu consectinte deosebit de grave.

Perchezitii DIICOT la una din casele sindicalistului Liviu Luca, intr-un dosar de spalare de bani si delapidare

Una dintre proprietatile sindicalistului Liviu Luca, din localitatea prahoveana Paulesti, este perchezitionata luni dimineata de procurorii DIICOT Ploiesti, intr-un dosar de spalare de bani si delapidare cu un prejudiciu de 15 milioane de lei.

DNA extinde urmarirea fata de Nicolae Paun. Este vizata si Niky Scorpion SRL, pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Directia Nationala Anticoruptie a dispus extinderea urmaririi penale fata de deputatul Nicolae Paun, presedinte al Asociatiei Partida Romilor Pro Europa, pentru alte doua infractiuni, printre care evaziune fiscala. Concret, deputatul este acuzat ca prin intermediul firmei Niky Scorpion SRL ar fi cumparat terenuri la pret supraevaluat, majorand cheltuielile societatii pentru a diminua impozitele datorate statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )