Libnet.ro
UNICEF

20:30

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Cluj. Mai multe birouri din institutie, printre care si al presedintelui CJ, au fost sigilate

Adevărul Adevărul,
Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Cluj. Mai multe birouri din institutie, printre care si al presedintelui CJ, au fost sigilate

DNA face perchezitii la sediul Consiliului Judetean Cluj. Surse sustin ca sunt vizate mai multe acte privind achizitiile publice. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Cluj

DNA face perchezitii la sediul Consiliului Judetean Cluj. Surse sustin ca sunt vizate mai multe acte privind achizitiile publice.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Cluj, intr-un dosar de coruptie. Vizat si presedintele CJ, Horea Uioreanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Cluj, informeaza Mediafax.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Cluj. intre cei vizati sunt presedintele CJ, Horea Uioreanu, fosta sa sotie si profesorul universitar Ioan Petrean

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Cluj, informeaza Mediafax.

Perchezitii DNA la CJ Cluj: Ancheta il vizeaza si pe Horea Uioreanu, suspectat de contracte preferentiale cu statul (VIDEO)

UPDATE 10:09 Uioreanu a fost dus de procurorii DNA la sediulCJ direct de la domiciliul sau. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Cluj,.

Perchezitii DNA la CJ Cluj: Ancheta il vizeaza si pe Horia Uioreanu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean Cluj, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse judiciare, ancheta il vizeaza chiar pe presedintele CJ.

Perchezitii in Teleorman Se cauta hotii care au spart mai multe locuinte

Politia Romana efecteaza 23 de perchezitii domiciliare in Teleorman si Bucuresti. Sunt cautati membrii unei grupari specializate in talharii si furturi din locuinte.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu (PNL), saltat de DNA. Perchezitii la Consiliul Judeteanj, pentru fapte de coruptie

Update 09. 50 - Presedintele CJ Cluj, saltat de DNA_______________________________________Stirea initiala 09. 02Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din judetul Cluj, dar si.

Cine este Horea Uioreanu, seful liberal al Consiliului Judetean Cluj, luat in vizor de DNA

Liberalul Horea Uioreanu, la biroul caruia procurorii DNA au facut miercuri perchezitii, a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Cluj in urma alegerilor locale din anul 2012. Anterior, el a fost deputat. Desi nu are un profil de baron local clasic, fruntasul liberal a fost implicat in cateva scandaluri publice in ultimii ani: scandalul voturilor trucate de la referendumul din 2012 si procesul fiului sau, condamnat pentru trafic de droguri.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, dus la audieri la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, este audiat, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Cluj, el fiind adus de la CJ. in cursul zilei, atat la Consiliul Judetean, cat si la locuinta lui Uiorean.

UPDATE Horea Uioreanu a fost retinut de procurorii DNA. Presedintele Consiliului Judetean Cluj este urmarit penal pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu PNL), pentru luare de mita si fals in inscrisuri, precum si fata de un om de afaceri, pentru dare de mita. Ora 22. 00 Horea Uioreanu a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )