Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta

Antena3 Antena3,
Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta

DNA face mai multe perchezitii, joi dimineata, in Constanta dar si in alte judete. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat ca este vorba despre perchezitii simultane in mai multe. continuă pe Antena3

VIDEO Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta si la o fundatie din oras

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii in mai multe locatii din judetele Constanta, Prahova si Sibiu intr-un dosar de coruptie, investigand presupuse infractiuni electorale comise in perioada 2009 - 2013, informeaza un comunicat DNA. Printre institutiile perchezitionate se numara Consiliul Judetean Constanta si Fundatia Fantasio din Constanta, relateaza Cuget Liber.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta, Fundatia Fantasio si mai multe locuri din Mamaia

Perchezitii ale procurorilor anti-coruptie la Consiliul Judetean Constanta si alte institutii care au legaturi cu acesta. Oamenii legii au descins joi dimineata in cel putin cinci locatii din municipiul Constanta dar si la Bucuresti, Prahova si Sibiu.

Perchezitii DNA la CJ Constanta si Fundatia Fantasio pentru infractiuni electorale

DNA face joi perchezitii la sediul CJ Constanta, la birourile mai multor firme si la fundatia Fantasio intr-un dosar de infractiuni electorale si de serviciu comise in perioada 2009-2013.

Ce probleme a gasit Curtea de Conturi la Consiliul Judetean Constanta

Curtea de Conturi a descoperit la Unitatea Administrativ-Teritoriala Constanta ca s-au efectuat plati nelegale in suma de 38. 000 lei, dar si abateri financiar-contabile de 78. 000 lei.

Perchezitii DNA la CJ Constanta. Baronul Nicusor Constantinescu este vizat intr-un nou dosar

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2009-2013.

Perchezitii la Consiliul Judetean Constanta, privind mai multe infractiuni de coruptie: Nicusor Constantinescu, suspectat de abuz in serviciu

Procurorii DNA Constanta fac, joi, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Constanta, la birourile Fundatiei Fantasio si la mai multe firme, intr-un dosar privind infractiuni electorale si de serviciu,.

Ce prevede contractul de promovare a Consiliului Judetean Constanta la TV Neptun, televiziunea la care actionari au fost baronii Mazare si Constantinescu

In ultima perioada, procurorii DNA au efectuat mai multe perchezitii la institutii importante: Primaria Constanta si Consiliul Judetean Constanta. Anchetatorii au cautat documente privind contracte semnate in 2007 pentru un mall si o televiziune locala.

Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 18:55 Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA in noul dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA.

VIDEO Nicusor Constantinescu, retinut de DNA/ Seful Consiliului Judetean Constanta fusese dus cu mascatii la audieri: Sunt pregatit, am pampersii la mine, am periuta de dinti

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos de mascati din sediul CJ, unde timp de aproximativ sapte ore au fost facute perchezitii, si dus la DNA Constanta pentru audieri intr-un nou dosar, el declarand ca probabil va fi retinut, relateaza Mediafax. Am un mandat de aducere la DNA Constanta, unde ma voi duce. Vom vedea ce se intampla. Probabil ca voi fi retinut, mi-am luat bagajele la mine, sunt pregatit, am pampersii la mine, am periuta de dinti si ne vedem la Tribunal maine, probabil, a declarat Nicusor Constantinescu. 20 DNA: Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii anticoruptie pentru comiterea a cinci infractiuniUPDATE 17. 30 Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Perchezitii in Bucuresti si in trei judete din tara. Sediul Consiliului Judetean Constanta ar fi vizat de aceasta actiune

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si in trei judete din tara intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu. Potrivit unor surse, in aceasta cauza ar fi vizat si sediul Consiliului Judetean Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )